Használtatok mostanában one step tesztet? Halvány pozitívnak tűnik, de szerintem nem vagyok terhes. A mostani teszteken mindig lesz halvány csík?
Figyelt kérdés
Régebben is használtam ilyet, de nem volt rajta semmi, maximum száradásnál vettem észre rövid ideig valami szürkés csíkot. Ezen időn belül is láttam, és most jóval száradás után is ott van a csík. Teljesen szabályosnak látszik és nem szürke. Sajnos jó képet nem tudok csinálni, de talán így is kivehető miről beszélek.
Nektek mi a tapasztalatotok ezekkel a tesztekkel?
Köszönöm!
2015. júl. 19. 20:04
11/13 A kérdező kommentje:
Nem ismételtem meg, majd talán vasárnap. De szerintem az is ugyan ilyen lesz. :)
2015. júl. 22. 13:13
12/13 anonim válasza:
Próbálj ki egy másik tesztet szerintem, bár ezek is halvány pozitívak. Ilyet használok én is, és mindig negatív volt, mert nem volt baba, még halvány"száradási" csíkom se volt! Szurkolok!!!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Rendeltem gyógyszertárból tesztet, szerintem jövőhét elején megérkezik.
2015. júl. 23. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!