Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S. Csajok! Csináljak...

S. O. S. Csajok! Csináljak tesztet ma vagy még várjak pár napot?

Figyelt kérdés
13.-án kellene megjönnie. Szerdától olyan érzésem van a hasamban mintha meg akarna jönni. De semmi nincs! Egy csepp folyásom sem! Szerintetek a teszt még korai lenne? Tegnap is volt egy kis hányingerem, és 2 napja muszály vagyok aludni délután mert egyszerűen nem bírom nyitva tartani a szemem! A párom és anyósom is azt mondta hogy még nem érezhetem a terhességet mert csak kedden kellene nem megjönnie. Szóval szerintetek ha ma csinálok tesztet kimutatja már a terhességet vagy inkább még várjak?
2010. ápr. 9. 06:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
09.17-esnek: te nyugodtan lehetsz terhes!! ismerősöm 4 hónapig menszeszelt és megszületett a babája. menjélel dokihoz, honnan tudod hogy van-e baba vagy sem? a teszt csak akkor termel HCG-t ha babás vagy. menjél dokihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 11. 11:31
 22/27 anonim ***** válasza:

szia!

én vagyok, aki nem biztattalak, de most, hogy írod, hogy fent van a méhszájad az jó jel. (mert alap esetben pár nappal menzesz előtt leszáll) drukkolok!

2010. ápr. 12. 08:17
 23/27 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Milyen igazad volt hogy nem biztattál!! Sajna megjött (vagyis megfog mert rózsaszines folyásom van általában így kezdődik a menszeszem). De semmi baj! Majd ebbe a hónapba sikerül! Nem adom fel! Egyszer majd csak sikerül!!! :)
2010. ápr. 12. 14:50
 24/27 anonim ***** válasza:

sajnálom. :( furcsa, hogy a méhszájad mégis fent volt. nekem menstruáció előtti napokban egyértelműen lent van, én abból tudom, hogy hamarosan megjön. (meg még az is társul hozzá, hogy puha a méhszáj, tehát nem lehet érezni a kontúrját, egy kicsit olyan, mintha a külső fél cm "folyna")

remélem a következő hónapotok sikeres lesz.

2010. ápr. 12. 14:58
 25/27 A kérdező kommentje:
Hello csajok! Képzeljétek el! Még mindig semmi! Hétfőn volt egy kis barna folyás, ma reggel pisilés után egy kis vérfolt a wc papíron, de azóta semmi! Szerintetek lehetek terhes? Megéri reggel venni egy tesztet??
2010. ápr. 13. 18:08
 26/27 anonim ***** válasza:

Naná, hogy megéri! Én is barnáztam a 10. hétig mind a két terhességem alatt és nem volt semmi baj. Viszont minél előbb kéne az orvosodnak felírni neked dufaston tablettát, mert az erősíti a terhességet! Drukkolok!

Megírnád, hogy mi van veled?

2010. ápr. 15. 14:10
 27/27 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó! Igen megírom! Teszteltem ma!! Egy nagyon halvány pozitív lett az eredmény! A kontroll csík vastag a másik kicsit halványabb! De ott van és szerintem ez a lényeg!!! :)
2010. ápr. 15. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!