Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S. Csajok! Csináljak...

S. O. S. Csajok! Csináljak tesztet ma vagy még várjak pár napot?

Figyelt kérdés
13.-án kellene megjönnie. Szerdától olyan érzésem van a hasamban mintha meg akarna jönni. De semmi nincs! Egy csepp folyásom sem! Szerintetek a teszt még korai lenne? Tegnap is volt egy kis hányingerem, és 2 napja muszály vagyok aludni délután mert egyszerűen nem bírom nyitva tartani a szemem! A párom és anyósom is azt mondta hogy még nem érezhetem a terhességet mert csak kedden kellene nem megjönnie. Szóval szerintetek ha ma csinálok tesztet kimutatja már a terhességet vagy inkább még várjak?
2010. ápr. 9. 06:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm a bátorításodat! Én minden másnap együtt voltam a párommal! Nem szoktam ilyet érezni menszi előtt mint most! Szerintem nem tavaszi fáradtság hogy álmos vagyok!! Sajnálom hogy neked esélyed sincs, de attól még másnak lehet esélye!!!! Nem kell elvenni az ember kedvét! Ha nem tudsz normálisat írni akkor légyszi ne írj semmit!!
2010. ápr. 9. 09:12
 12/27 anonim ***** válasza:

még várjál szerintem.

vegyél Medilab tesztet, mi azon úgy spóroltunk hogy kettévágtuk és így 2x-re volt elég, így is láttam amikor pozitív volt :)

majd írj!!

2 kisfiú anyuja

2010. ápr. 9. 09:17
 13/27 A kérdező kommentje:
Oké! Majd megírom mi lett! De szerintem megvárom a jövö hét szerdát! Ha terhes vagyok akkor már biztos kimutatja! Ma reggel volt egy kis fehér folyásom!!!! Szerintetek ez baj??????
2010. ápr. 9. 09:21
 14/27 anonim ***** válasza:
68%

09:00 vagyok

bocsáss meg. én úgy érzem semmi bántó nem volt abban ami írtam és abban sem, amilyen hangvétellel írtam. csak sorra olvasom itt a sokszor alaptalanul reménykedő lányok sorait és attól akartalak megvédeni, hogy nagyot csalódj. (esetek 80-90% csalódással végződik, legalábbis amit itt olvasok)annak, hogy nekem nincs most esélyem, egész egyszerű oka van: pár hét múlva indul a babaprojekt.

igaz, hogy tapasztalatom a terhességről nincs, de nagyon sokat olvastam a témában. a terhességi tünetek kb. 6. hét körül jelentkeznek. szinte kizárt, hogy hányingert emiatt érezz. de ha mégis valamilyen oknál fogva emiatt éreznéd, akkor ki fogja mutatni a teszt is. csinálj egyet és kiderül. de ha viszont negatív, nem tudhatod biztosan, hogy nem azért negatív-e, mert korán teszteltél. ezért írtam, hogy várd meg a 13-14-ét.

2010. ápr. 9. 09:27
 15/27 anonim ***** válasza:
51%
off: egyébként "muszáj"
2010. ápr. 9. 09:34
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi bántó a hozzászólásodba! Már van egy 5 éves fiam. Tavaly nyáron volt egy vetélésem sajnos. Most azért bízok benne annyira hogy sikerült mert ilyet egyik terhességemnél sem éreztem. A második terhességemnél csak a nemvárt menszi után jelentkeztek a tünetek, mellfájás, hányinger, szédülés. Persze az is lehet hogy nem vagyok terhes. Minden benne van a pakliban. Csak tanácsot akartam kérni, hogy más mit tenne. Megvárom a keddet ha nem jön meg akkor majd szerdán tesztelek. Remélem pozitív lesz.
2010. ápr. 9. 09:42
 17/27 anonim ***** válasza:
51%

09:00 vagyok

mit tennék? várnék, bármennyire is nehéz (bár tudom, hogy egy hónap múlva én is be leszek sózva). de jobb így, nem éri felesleges csalódás az embert.

mielőbbi gyermekáldást kívánok!

2010. ápr. 9. 09:49
 18/27 anonim ***** válasza:
szia kérdezö! szerintem a 9:00-ás csak azért írta hogy ne éld bele magad hogy ha mégsem vagy terhes akkor ne érjen akkora csalódás nem írt semmi rosszat!a tavasz miatt meg tényleg nagyobb a fáradékonyság de hogy mennyire vagy fáradt azt te érzed! a vetélést nagyon sajnálom nekem is volt egy missed abom elsö baba lett volna! mi is próbálkozunk de most van egy cisztám ami végett nehezebb a teherbe esés! a kérdésedre pedig a válszom az hogy ha már ilyen tüneteid vannak akkor csinálj tesztet mert 80% hogy kimutatja de ha mégsem az se baj mert még elég korán vagy a teszteléshez!próba szerencse! drukkolok hogy babás legyél
2010. ápr. 9. 09:52
 19/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon drukkolok neked,hogy sikerüljön!!!

De tényleg nem szabad,hogy annyira beleélje magát az ember!Nekem múlt hónapban pozi volt a tesztem,mégis megjött,és elmondhatom,hogy az a teszt becsapott!!!

Egyébként tényleg tavaszi fáradtság lehet mert Én is folyton aludnék,pedig nekem most van peteérésem!

Kívánom,hogy sikerüljön a baba és várom a pozitív fejleményeket!

2010. ápr. 10. 09:17
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintetek a fehér folyás utalhat valamire? Tegnap megnéztem a méhszájam tudom hogy nem egészséges, de teljesen fent van, alig értem el! Vélemények?
2010. ápr. 10. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!