S. O. S. Csajok! Csináljak tesztet ma vagy még várjak pár napot?
még várjál szerintem.
vegyél Medilab tesztet, mi azon úgy spóroltunk hogy kettévágtuk és így 2x-re volt elég, így is láttam amikor pozitív volt :)
majd írj!!
2 kisfiú anyuja
09:00 vagyok
bocsáss meg. én úgy érzem semmi bántó nem volt abban ami írtam és abban sem, amilyen hangvétellel írtam. csak sorra olvasom itt a sokszor alaptalanul reménykedő lányok sorait és attól akartalak megvédeni, hogy nagyot csalódj. (esetek 80-90% csalódással végződik, legalábbis amit itt olvasok)annak, hogy nekem nincs most esélyem, egész egyszerű oka van: pár hét múlva indul a babaprojekt.
igaz, hogy tapasztalatom a terhességről nincs, de nagyon sokat olvastam a témában. a terhességi tünetek kb. 6. hét körül jelentkeznek. szinte kizárt, hogy hányingert emiatt érezz. de ha mégis valamilyen oknál fogva emiatt éreznéd, akkor ki fogja mutatni a teszt is. csinálj egyet és kiderül. de ha viszont negatív, nem tudhatod biztosan, hogy nem azért negatív-e, mert korán teszteltél. ezért írtam, hogy várd meg a 13-14-ét.
09:00 vagyok
mit tennék? várnék, bármennyire is nehéz (bár tudom, hogy egy hónap múlva én is be leszek sózva). de jobb így, nem éri felesleges csalódás az embert.
mielőbbi gyermekáldást kívánok!
Szia!
Én nagyon drukkolok neked,hogy sikerüljön!!!
De tényleg nem szabad,hogy annyira beleélje magát az ember!Nekem múlt hónapban pozi volt a tesztem,mégis megjött,és elmondhatom,hogy az a teszt becsapott!!!
Egyébként tényleg tavaszi fáradtság lehet mert Én is folyton aludnék,pedig nekem most van peteérésem!
Kívánom,hogy sikerüljön a baba és várom a pozitív fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!