S. O. S. Csajok! Csináljak tesztet ma vagy még várjak pár napot?
Szia, nekem ugyanilyen tüneteim voltak. Én a nem várt mensi előtt 5 nappal ovulációs tesztet néztem, és az már kimutatta jóstesztként!
Nem várt előtt 3 nappal rendes terhességi teszttel volt egy nagyon halvány 2.vonal, amit csak én láttam :)
És nem várt előtt 1 nappal volt teljesen határozott a vonal.
A HCG a szervezetben 2 naponta duplázódik meg. Ha Te keddre nem várod, akkor én a helyedben csinálnék szombaton reggel egy tesztet az első vizeletből és hétfőn reggel egy másikat. A teszteket úgyis kettesével árulják :)
Visszatérve rám s amiket leírtam, most vagyok 30 hetes és júniusban érkezik a kislányunk :)
Nagyon drukkolok Neked, írd majd meg, hogy mi volt.
szerintem is lehetsz terhes.nálam is megvoltak a tünetek jóval menzi előtt én menzi késés után 5 nappal csináltam tesztet ami erős pozitív lett.
én csak annyiból javasolnám hogy várd meg még késik a menzid mert így olyan nagyot lehet csalódni.én tavaly akartam annyira a bubut hogy folyton teszteltem amint egy kis változás volt az szervezetemben.és nagyon rossz volt4 most mikor terhes lettem meg sem fordult a fejembe minden tünetet ráfogtam valamire és mikor 5nap késés után megcsináltam a tesztet és pozitív lett annyira boldog voltam hogy sírva mentem a férjemhez.szerintem érdemes várni egy hetet.
07.40-es vagyok.
Ovulációs teszt mint jósteszt: ezt az oldalt olvasd át hozzá és megérted:
A lényege annyi, hogy az ovu teszt LH hormont mutat ki a szervezetben. De az ovu teszt jóval drágább, mint a terhességi teszt, én azért csináltam meg, mert nekem volt itthon felesleges.
Ma már péntek van, én a helyedben inkább vennék ma egy terhességi tesztet és holnap reggel az első vizeletből csinálnám meg. A másodikat pedig hétfőn reggel, azaz holnaphoz 2 napra. Még akkor is mensi előtt leszel... de majdnem mindenkinél kimutatja.
Én tudom, hogy nagyon rossz ez a várakozás, megértem. Mi is nagyon terveztük a babát, és én is tűkön ültem :)
Esetleg nincs otthon PG53 ovulációs mikroszkópod? Ez egy gyógyszertári kis kütyü, nyálból mutatja a fogamzóképes napokat. 2.000 Ft-ba kerül és akárhányszor használható. Mi ennek a mikroszkópnak a segítségével estünk teherbe, rögtön a 2.hónapban! Mert ez a mikroszkóp is kimutatja hamarabb a terhességet. Nekem ez is kimutatta a terhességi teszt előtt.
Összességében saját tapasztalat alapján:
nem várt mensi előtt napokkal: ovulációs teszt és PG53 mikroszkóp már mutatták.
nem várt mensi előtt 3 nappal illetve 1 nappal már a terhességi teszt is mutatta.
szia!
csak azért írom, hogy ne éld bele magad előre:
nekem most esély nincs rá, hogy baba lenne, mégis napok óta ilyen érzésem van, 14-re várom. de ez így is szokott lenni, ezek mensi előtti tünetek. fáradtság? ez is van, elvégre tavasz van. szóval csak annyit akarok mondani, hogy ezek még bármi mástól is lehetnek.
mindenképp várd meg a 13-át, de lehet, hogy inkább a 14-ét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!