Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapra nem vártam, a tegnapi...

Tegnapra nem vártam, a tegnapi tesztem -. Holnap csináljak újabb tesztet? Mutatni fog valamit? Vagy várjak még?

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor várj még 3 napot.
2011. szept. 1. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha késik akkor már nyugodtan tesztelhetsz akár mindennap is,amig meg nem jön,vagy pozi nem lesz.
2011. szept. 1. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Várnék is meg nem is. Késik, az jó jel, de PCOs vagyok, szóval ilyenkor semmi sem biztos:(

A ciklusom 17. napján volt ovum, akkor voltunk együtt, meg másnap ( a férjem külföldön dolgozik). Én ugy gondolom, mutatnia kellene már, holnap lesz a 31. nap.

Volt már valaki hasonló cipöben?

2011. szept. 1. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem szerdán kellett volna nem megjönnie, és még nem jött meg tesztjeim negatívak, remélem nincs semmi gond, sajnos nem használtam ovu tesztet, így nem tudom pontosan mikor volt, legutóbb 20-án voltunk együtt, gondolkodom, hogy elmegyek dokihoz, mert csak "úgy nem szokott késni"!
2011. szept. 1. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Hasonló cipöben járunk, nekem is szerdán kellett volna megjönnie. És mi is 20án voltunk együtt utoljára! :)

Drukkolok!

2011. szept. 1. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!