Ovuteszt kérdés. Képek mellékelve. Írhatom tegnapra a pozit?
A tegnapi is teljesen negatív. Nem akarlak elszomorítani, de ez alapján nincs ovulációd. Jövő hónapban mérd a hőd és tesztelj, ha ugyanez megismétlődik irány a doki.
Nekem is ilyen volt 3 hónapig, a 4. hónapban középidőben elmentem dokihoz aki uh-n megállapította, hogy nincs domináns tüsző. Következő hónaptól kaptam gyógyszert ami segítette a peteérést és középidőben tüszőrepesztő szurit, a második gyógyszeres hónapban megfogant a kislányunk, 2 hét múlva fog megszületni!:-)
Köszi a válaszokat. Igazából most csináltam először ilyen tesztet ezért nem is értem milyennek kellene lennie. Szabadszemmel erősebben látszódik mindegyiken egy kicsi a 12-ei is azért fura, mert csak vékony csíkon erősebb. Görbim csatolom, csak rossz volt a ciklus .hu s tegnap azt nem tudtam. Igaz azt is nemrég kezdtem vezetni.
12-re azért nem is írtam semmit, mert nem tudom ezt pozinak lehet-e venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!