41/52 anonim válasza:
5# Èn nem bìrtam ki teszteltem most nega lett,meg jött egy kicsi barnàs folyàs.Nem èrtem lehet hamarabb megjön most!?Ma vagyok a 26.ciklusnapomon.Kèrdező veled miùjsàg??
42/52 anonim válasza:
Igen teszteltem újabbat ma fel is töltöm :)
43/52 anonim válasza:
Sziasztok! Niki vagyok. En is teszteltem tegnap a barnazasom ellenere mert tegnap elott eleg pirosas volt aztan mar tegnap alig volt valami. A melleim mar nagyon erzekenyek tegnap ota. Nagyon izgulok. Meg sose volt ennyire halvany csikom sem. Tegnap d.u teszteltem es ma mar 3at is mert felebredtem hajnalba. Ti mit mondtok? Van ott valami? Remenykedhetek?
44/52 anonim válasza:
5# Szerintem jól láthatóan pozitív!! :)
45/52 anonim válasza:
Jajj koszonom remelem meg is marad mert meg barnazok plusz ez meg csak a 27. Ciklusnapom. Kulfoldon elek es itt az orvos nem ir fel semmit erre. :(
46/52 anonim válasza:
5# Akkor pihenj amennyit csak tudsz! Én is barnáztam 3 napig a kislányommal de minden rendben volt pedig semmit nem szedtem csak feküdtem abban a pár napban.Egyébként jó hamar pozi lett a teszted! :)
47/52 A kérdező kommentje:
Kedves Niki, gratulálok neked!!! Én is azt tanácsolom, kicsit pihengess a napokban ha tudsz. Nem egyedi eset, ne idegeskedj!!!
2016. máj. 13. 16:18
48/52 anonim válasza:
Koszonom szepen! Aranyosak vagytok. Probalok minel tobbet pihenni :) Drukkolok mindenkinek!
49/52 anonim válasza:
1 vagyok amúgy Cinti vagyok....
Hazaértünk, remélem sikerült. Mi is akkor vagyunk csak együtt amikor kedvünk van. De jó volt kimenni vele és ha már vele megyek akkor így kihasználjuk a lehetőséget hogy azon a héten menjek.
Gratulálok, és drukk mindenkinek. Nekem még úgyis van 10 napom nemvártig.
50/52 anonim válasza:
5# Ma is csinàltam tesztet csont nega 30.nap.Màr èrzèkeny a hasam alja is megjön bizti holnap,de nem bànkòdok inkàbb belekezdek a fogyiba pàr kilòt le akarok dobni :/ :).Veletek miùjsàg?? Senki nem ìr??!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!