11/52 anonim válasza:
en majus 18-ra nem varom. Nekunk elso baba lenne, 8 honapja probalkozunk. Ki mennyi ideje?
13/52 A kérdező kommentje:
Én decemberben sajnos elvetéltem, nem tapadt meg jól :( 3.hónapban jött össze, a kisfiam 2.hónapban sikerült. A vetélés óta nem tudtunk minden hónapban "időben" együtt lenni,jön amikor jönni akar :)
2016. máj. 7. 18:54
14/52 A kérdező kommentje:
Testvéremék 7.hónapja próbálkoznak a babával (1.baba), de ők nem akartak sokáig várni (mivel már egyikük se 20 éves), így elmentek szakemberhez. Mindkettőjüknek ki kellett venniük a mandulájukat, ennek 3 hete. Állítólag a mandula okozhatja, hogy nem jön a baba. Ki gondolta volna??? Kiváncsi vagyok ez után mikor köszön a gólya :)
2016. máj. 7. 18:59
15/52 anonim válasza:
Sziasztok! En 14.ere nem varom. Mar majdnem egy eve probalkozunk. En eleg sokszor barnazok sajnos minden ciklusban bar eddig nem talaltak semmit az orvosok. Kedves utolso! Volt a testvered es parja mandulajaval problema? Marmint begyulladt sokat? Vagy ilyesmi?
16/52 A kérdező kommentje:
A testvéremnek (iker :) ) sokat volt tüszös mandulagyulladása gyerekkorában, kb 15 éve mononukleózisa. A gégészeten azt mondták tesómnak, hogy bár nagy a mandulája de nem kell kivenni, nála végül a laboreredmény mutatta ki hogy muszáj kivenni, a párjának a gégészeten rögtön megállapították hogy ki kell venni. Így pár nap múlva már együtt várták a műtétet egy kórteremben :) Most olvasta tesóm hogy volt akik 7 éve próbálkoztak, az orvosok megállapították hogy meddő a lány, majd kivették a manduláját és láss csodát pár hónap múlva terhes lett, már a 2.babájukat várják :)
2016. máj. 8. 07:56
17/52 anonim válasza:
Ez erdekes, koszi h leirtad. Nekem is sokszor tuszos mandulagyulladasom volt, ki is akartak venni de nagyon nem akartam befekudni. Most mar 7 eve nincs ugy bajom vele..de 30 leszek es azt mondjak mar veszelyesebb a mutet. Nekem valoszinu h a tobb napos barnazasok mar kozepidotol a problemam. De elvileg a hormonvizsgalat jo lett. Igy nem irnak gyogyszert. Nektek van valami otletetek mit szedhetnek ra? A gorbem amugy igy alakul a honapban. Ez az elso h merem.
18/52 A kérdező kommentje:
Tesómnak sem volt évek óta különösebb problémája a mandulájával... 37 évesek vagyunk, a párja 41... a barnázásról azt olvastam progeszteronhiányra utalhat, ami ugye ha babát szeretnél, fontos! Azt is nézték? A görbédhez sajnos nem tudok hozzászólni, mert sosem csináltam, így nem is értek hozzá... többiek??? Valakinek valami vélemény??? :)
2016. máj. 8. 13:16
19/52 anonim válasza:
Mégsem bírtam ki
Párom ra beszélt
Itt a tesztek
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
20/52 anonim válasza:
En vagyok aki tizedike te nem varja :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!