Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki május 20. körül nem...

Ki az aki május 20. körül nem várja?

Figyelt kérdés

2016. máj. 6. 22:54
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!! Az a 2. csík egyértelműen ott van :) na az egyikünknek már sikerült, remélem sok ilyet látunk itt :) Azért 2 nap múlva csinálj újat, az már erősebb lesz!
2016. máj. 8. 14:02
 22/52 anonim ***** válasza:

Meg nem is merek örülni kar h csak egy teszt maradt itthon es ez az olcsó :(

Holnap veszek meg kettő Facelle tesztet :) köszönöm remelem h marad is :)

2016. máj. 8. 15:27
 23/52 A kérdező kommentje:
Téves 2. csík nincs :) Ha később mégis negatív, attól még ott volt a babó csak valami történt a beágyazódásnál, nem a teszt hibája... de ilyenekre nem gondolunk!!! Minden rendben van és lesz!!! Amúgy ismervén magamat én sem fogom kivárni :)
2016. máj. 8. 16:46
 24/52 anonim ***** válasza:

Gratulalok a pozitiv tesztelonek!

Kedves 17-ik! Nekem janurban elkezdodott egy terhesseg de sajnos nem tapadt meg. Azota folyamatosan kozepidotol barnaztam, mar a 4. nappal ovulacio utan. Az orvos szerint megsincs semmi bajom. Viszont elkezdtem szedni a baratcserje kapszulat masfel honapja (pont ugy vettem, hogy ciklus kozepen kezdtem el szedni), es a kovetkezo ciklusban a barnazasom mar csak ket napra redukalodott. En hiszek benne, hogy ez segitett, szoval en ezt ajanlanam kiprobalasra. Zs.

2016. máj. 8. 17:46
 25/52 anonim ***** válasza:

1 vagyok...

1babö lenne, már több mint egy éve várjuk. Sajna párom hétköznap kamionozik ugyhogy nehéz dolgunk van.

Napokban lesz pém, és a héten végre ki tudok vele menni, remélem összejön...ha összejönne akkor pont szülinapomon kéne nem megjönnie, tesztelni is akkor szeretnék...

Sok sikert mindenkinek

2016. máj. 8. 22:24
 26/52 A kérdező kommentje:
Hát a kamionozás tényleg megnehezíti... szorítunk neked is :) Mi peteérés elött voltunk együtt kb 2-3 nappal, utána nem úgy alakult... (annyira nem időzítjük, örülünk ha együtt tudunk lenni, estére annyira fáradtak vagyunk :) )szóval kiváncsi leszek... Nem fogok meglepődni ha megjön :)
2016. máj. 8. 22:51
 27/52 anonim ***** válasza:
Köszönöm azért valamelyik nap meg tesztelnek aztan kerek időpontot ha megint pozitív :) sok sikert nektek lányok
2016. máj. 8. 23:13
 28/52 A kérdező kommentje:
Köszönjük :) azért annyira ne tűnj el, fejleményeket várunk!!!
2016. máj. 8. 23:24
 29/52 anonim válasza:

Szerintem is ott az a 2.csik. Remelem a kovetkezo teszt meg erosebb lesz! Drukkolok!

Koszonom, lehet kiprobalom a baratcserjet bar felek felboritja a ciklusom..hallottam ilyet is. Nekem meg 28-29 naponta megjon. Az orvos azt mondta nincs progi hianyom szoval eleg aggaszto. Ez nekem nagyon nem tunik normalisnak. Lehet otthon majd elmegyek kivizsgalasra. Sajnos kulfoldon elek.

Drukk mindenkinek!

2016. máj. 8. 23:54
 30/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kivel mi újság? Kedves pozitív tesztelő csináltál új tesztet? Ma estétől az alhasamban izomlázszerű fájdalmat érzek. Furi (???)
2016. máj. 9. 21:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!