Meg nem is merek örülni kar h csak egy teszt maradt itthon es ez az olcsó :(
Holnap veszek meg kettő Facelle tesztet :) köszönöm remelem h marad is :)
Gratulalok a pozitiv tesztelonek!
Kedves 17-ik! Nekem janurban elkezdodott egy terhesseg de sajnos nem tapadt meg. Azota folyamatosan kozepidotol barnaztam, mar a 4. nappal ovulacio utan. Az orvos szerint megsincs semmi bajom. Viszont elkezdtem szedni a baratcserje kapszulat masfel honapja (pont ugy vettem, hogy ciklus kozepen kezdtem el szedni), es a kovetkezo ciklusban a barnazasom mar csak ket napra redukalodott. En hiszek benne, hogy ez segitett, szoval en ezt ajanlanam kiprobalasra. Zs.
1 vagyok...
1babö lenne, már több mint egy éve várjuk. Sajna párom hétköznap kamionozik ugyhogy nehéz dolgunk van.
Napokban lesz pém, és a héten végre ki tudok vele menni, remélem összejön...ha összejönne akkor pont szülinapomon kéne nem megjönnie, tesztelni is akkor szeretnék...
Sok sikert mindenkinek
Szerintem is ott az a 2.csik. Remelem a kovetkezo teszt meg erosebb lesz! Drukkolok!
Koszonom, lehet kiprobalom a baratcserjet bar felek felboritja a ciklusom..hallottam ilyet is. Nekem meg 28-29 naponta megjon. Az orvos azt mondta nincs progi hianyom szoval eleg aggaszto. Ez nekem nagyon nem tunik normalisnak. Lehet otthon majd elmegyek kivizsgalasra. Sajnos kulfoldon elek.
Drukk mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!