Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljes mértékben ki zárható...

Teljes mértékben ki zárható az esetemben a terhesség gyanúja?

Figyelt kérdés

Szép napot.

A következő helyzet áll nálam fent.

Méregtelenítés miatt szedem minden reggel az aleovera gélt. A menstruációm április 30- án kellett volna meg jönie de nem jött meg. Minden terhes tünetem meg van. Tegnap csináltam első vizelettel egy terhességi tesztet és negatív lett. Ma reggel viszont kicsi meg jön érzésem van és kicsit már rózsaszín folyasom van.

Lehet az aleovera gél tolja el a menstruációm mert ezek vannak benne:

Citromsav. Antioxidáns. Aszkorbinsav. E vitamin. Antioxidáns. Étkezési sav. Nátrium benzoát.

Ugye ki zárható így a terhesség? Mi a véleményeetek?

2016. máj. 4. 08:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Érdekes egy aloe gél, amiben pont aloe nincs.

Egyesek állítják, hogy a nagy mennyiségű c-vitamin eltolhatja a menstruációt. A citromsavban is van és az aszkorbinsav eleve = c-vitamin.

Egyébként akkor zárható ki a terhesség, ha az utolsó védekezés nélküli szex régen volt (min.2 hét) és úgy teszteltél negatívat.

2016. máj. 4. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
A terhesség sosem zárható ki teljesen, ha aktív szexuális életet élsz. Újabb teszt, orvos
2016. máj. 4. 08:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek de a lényeg nem írtam le! Bocsánat még reggel van.

Szóval tegnap voltam nőgyógyászaton ahol megjegyzem három óra várakozás után be kerültem elmondtam a problémát hogy késik, a nőgyógyász a kezembe nyomott egy hcg vérvétel bemutatót, meg sem ultrahangoztak, mondván hogy a vérvétel a biztos. Hát én ma reggel nem mentem el mert már picit rózsaszín folyasom van.!

Azt nem említettem az orvosnak hogy szedek aleoverát.

2016. máj. 4. 08:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Vérvétel beutalot.
2016. máj. 4. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kellene csináltatnod a vérvételt. Az első terhességem elején nekem is volt pici barnás folyásom, de mégis terhes voltam, ki is hordtam őt, már 3 éves.

Csak a vérből mért hcg szint fog biztosat mutatni.

2016. máj. 4. 08:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Pont most voltam a mosdóban és már kissé bordó ment át. Szerintem így már biztosan ki zárható a terhesség.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2016. máj. 4. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem jöneg rendesen, még tesztelhetsz. Van, akinek később mutatja ki.
2016. máj. 4. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!