Ma kellett volna meg jönie a havimnak de nem jött és negatív is lett a terhességi tesztem. Ki zárható a terhesség?
Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 18:43
1/4 anonim válasza:
Nem zárható ki. Még akár ma is vagy holnap is megjöhet illetve sok más oka lehet a késésnek de azért a terhesség sem kizárt, sokaknak csak pár nap késéssel lesz pozitív tesztje.
2/4 anonim válasza:
Nem zárható ki a terhesség,de más dolog miatt is tolódhat a mensid. Nekem egy csütörzöki napon kellett volna megjönnie,de csak szombat d.u. lett halvány tesztem. Predictor éa facelle elèg èrzèkeny,azokkal érdemes tesztelni már ma vagy holnap reggeli első pisiböl.
3/4 anonim válasza:
Nem zárható ki! Mikor én terhes voltam mikor meg kellett volna jönnie másnap csináltam egy tesztet, ami negatív volt. Vártam-vártam, elkönyveltem, hogy nem vagyok terhes, de nem jött meg, úgyhogy kb 5 nap múlva csináltam, akkor már szinte leugrott róla, olyan erős csík volt...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2016. máj. 2. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!