Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatas alatt mennyi ido...

Szoptatas alatt mennyi ido utan estetek teherbe, úgym h csak parszor jott meg kozbe?

Figyelt kérdés
7hos a babám. Éjjel nappal szopizunk. 3óranként. Dec, januarba megjott..azóta nem. Tesó projekt megy..de semmi még.. kinek van pozitiv sztorija? H osszejott így? A legjobb h múlt hóba es most is volt 3 ál pozitiv tesztem.. tegnap 2db egymás után.. ma meg negativ mind..

#Szoptatas alatt teherbe esni
2016. ápr. 29. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
1 éves elmúlt a fiam, amikor először Megjött, még előtte elkezdtem ovutesztelni, kb. 1 éves kora óta próblkozunk. 1. ciklusban nem volt ovu, 2. ciklusban megfogant, ovuteszt is mutatta az ovulációt.
2016. ápr. 29. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Kisebbik lányomat 5 hónapos korában kizárólag szoptattam, utána jött meg először. Kétszer menstruáltam, mielőtt teherbe estem, ekkor 8 hónapos volt a lányom, és 3-szor szopott egy nap.

Szerintem fölösleges naponta tesztelni, nem is biztos hogy van már peteérésed. Ha ennyire szeretnél már kistestvért, akkor inkább először azt kéne megfigyelned, van-e ovuláció.

2016. ápr. 29. 13:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem naponta tesztelek. Csak múlt honapba az egyik ket csikos lett. Tegnap meg csinaltam egyet, az is..csinaltam meg egyet ai szinten..de ma megismeteltem es semmi..

Hat igen..a peteerest erdemes lenne figyelni

2016. ápr. 29. 13:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Juliustól jott meg rendesen. Es osszesne egy evig probaltuk mire osszejott.
2017. febr. 1. 12:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Ime az akkor tesztek, amibol nem lett semmi. Pedig tok pozitivnak tunnek.. de egy vizeletbol kijott pozitiv..negativ..aztan onnantol cska negatic

[link]

2017. febr. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!