Milyen hamar estetek teherbe a szoptatás befejezése után?
Én a szoptatás alatt egyáltalán nem menstruáltam, amikor abbahagytuk a szopit, akkor jött meg. Kistesót szeretnénk, de azóta sem jött össze (négy hónapja). A dokim azt mondja, hogy a prolaktinnak ki kell ürülni, a peteérésnek vissza kell állnia. Az a kérdésem, kinél mennyi idő volt ez? Én csak olyat hallok, akik vagy már a szopi alatt vagy után rögtön teherbe estek ....
Előre is köszi a válaszokat.
Szia!Mis is kistesón dolgozunk a párommal.Nekem Febr. elején jött meg előszőr,és azóta nem jött össze.Aug. elején megyek majd dokihoz,és utána valószínüleg megyek hormon vizsgálatra.Nekem anno azt mondta ha 3-4 hónap allatt nem jön össze a baba, akkor menjek vissza és elküld hormon vizsálatra.
De ha a prolaktin a gond, úgy halottam azt gyógyszeresen pár hét alatt helyre lehet hozni.
Bocsi a negatív példáért!
Szia!
Ha már egyáltalán nem szoptatsz, akkor kezd el szedni barátcserje kapszulát,az visszaállitja a hormonokat,leviszi a prolaktinszintet és a köv.hóban lehet már össze is jön a kistesó!Egy próbát megér!Zafir barátcserje vagy Premens.:)
Köszönöm a válaszokat!
A Premens-t lehet, hogy kipróbálom....barátcserje teát már kerestem gyógyszertárakban, de sajnos nem tartanak. Így egy kicsit drágább lesz, de ha sikerül akkor megéri :-)
Utolsó válaszolónak: Tapasztalatból írtad esetleg ezt a barátcserje kapszulát? Most vettem és filózom, hogy egyet vegyek be egy nap vagy az első hónapban kettő is mehetne esetleg...
Harmadik válaszolónak: Akkor egy cipőben járunk nagyjából :-( Nekem a doki azt mondta, hogy egy fél év múlva találkozzunk, ha addig nem jön össze. Mondtam, hogy jó lenne ha a kistesó megfoganna az első fiam második szülinapja előtt- piszkos anyagi okokból- így azt mondta, hogy akkor a köv. hónapban néz nekem uh-al peteérést. Figyelmeztetett, hogy ha még nincs peteérés, gyógyszerrel meg lehet hozni de gondolkodjam el akarok e ikreket....
Hormon vizsgálatról nem volt szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!