Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fastest ről rendelt one step...

Fastest ről rendelt one step terhessegi teszt. Volt h let csikos lett nektek? Es tévesen?

Figyelt kérdés

Egy hónapja volt az elso ilyen. Ott hagytam es lett masodik csík. Nem tudtam , mikor jott ki. Orultem..de s tobbi teszt negativ volt..

Ma reggeli pisibol 10perc elott kijott egy masodik csik. Csinaltam egy újat..de azt mar masodik pisibol..azon nem jott ki egybol..de 10perc elott raneztem, es ott volt! Nem voltak eros csikok de ott voltak!

Erre csinaltam egy ujat..ugyan abbol a mintából..de az negativ lett. A vicc h par ora mulva azon is kijott a masodik csík. Tudom, az nem érvenyes..de olyan mintha ossze vissza jelengetnenek meg.. csinaltam meg egyet mert nem bírtam ki, az is negativ.

Reggel megismetlem majd. Van egy 7hós lányom, szóval tudom milyen a pozitív..plussz ez is egy 20as csomag volt..de egy nap ket pozitiv es 2negativ?

2016. ápr. 28. 18:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
13# vagyok. Vettem tesztet tegnap De negative lett. Kérdező, ezek nem száradási csikok... Te babát vársz. Mióta késik? Nekem már van egy lányom.
2016. ápr. 30. 08:10
 22/30 A kérdező kommentje:

Kedves 13as

En is vettem xepilt es ma reggel negativ lett😕 pedig en is azt gondolom h ezek rendes csíkok..😕 abba remenykedek mar csak h ezek 10es tesztek voltak..az xepil 25os ugye..h par nap múlva még lehet vmi..vettem egy 2db os is..ugyh meg tesztelek ket napig..

2016. ápr. 30. 08:25
 23/30 A kérdező kommentje:

13as

Sajnalom h negativ lett😕 nekem is van egy lányom, 7hónapos. Nem késik..mert nem jott meg januar óta..szoptatok még

2016. ápr. 30. 08:26
 24/30 A kérdező kommentje:

6os

Gondolom akkor nagyon várod már:-))) koszi a biztatást! Írok majd még h mi lett aket napba!

2016. ápr. 30. 08:27
 25/30 anonim ***** válasza:

Igen, várom!! :) és várom a híreket is!!! :)

6-os

2016. ápr. 30. 19:22
 26/30 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Hát "primák" ezek a tesztek, nekem is lett pozitív, aztán mégse volt baba.

Nekem már megjött 4 napi késés után, de lehet hogy még nem tért magához a ciklusom... Pedig örültem volna a tesónak.

2016. máj. 3. 15:09
 27/30 A kérdező kommentje:
Nekem is negativ azota is..plussz lehet most van vmi .. pici barnazas. Ugyh nagyon jó tesztek😕😕
2016. máj. 5. 14:39
 28/30 A kérdező kommentje:
Mas fajtat rendeltem most. A rózsaszint..es kapta 2ajandek tesztet a múltkoriért😊
2016. máj. 11. 12:37
 29/30 anonim ***** válasza:
Na azóta van valami hir? 13 as vagyok
2016. máj. 11. 20:23
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem azóta semmi. De voltak még ilyen hónapok. Preditor is múlt hoba halvany volt..de semmi a tobbi negativ. Most alltunk rá újra a dologra😉
2016. szept. 3. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!