Volt már olyan, hogya valakinek extrém halvány volt a 2. csík, és észrevette ebből, hogy vmi elindult?
Facelle kazettás teszten mintha derengene valami, de fotón nem látszik. Ott, ahol elvileg a 2. csíknak lennie kell, na ott mintha vmi nagyon halovány csík lenne.
Azért teszteltem, mert tegnap visszaesett a hőm, ma meg megint felment, pedig ma vagy holnap kellene megjönnie.
Most 36,9 a hőm, bőven coverline felett.
Eddig minden tesztem hómező volt, ilyet még nem láttam egyiken sem, és a hőm se ment vissza sose.
Járt már vki így?
Persze, fogok mindenképpenúj tesztet csinálni.
Az előbb szétszedtem, és úgy néztem meg, hogy hátulról megvilágította egy lámpa. Egyéltelműen látszott, csak halványan. Rózsaszín, nem szürke.
Nos, a remény hal meg utoljára, remélem hiú remények.
Milyen tesztet csinálhatnék esetleg holnap?
Ami mondjuk 10-es érzékenységű?
Mikorra nem várod?
Nekem szerdai napra esett vna a mensi, előtte való szombat du. teszteltem, iszonyat halvány volt. Napról napra erősödött. Facelle tényleg jó!
36hkm
elvileg holnapra nem várom.
Most már kezd az agyamra menni, mert itt vizsgálom fényben, nem fényben, hogy rózsaszín vagy szürke a csík...stb.
Inkább rózsaszínűnek tűnik, de olyannyira halvány, hogy la lefotózom, már nem is látom, csak élőben.
Nagy nehezem le tudtam fotózni, élőben azért jobban kivehető.
Amit látok, hogy jó helyen van, és rózsaszínes, vastagsága is akkora, mint a control csíknak, de nem tudom, ez releváns-e. Ti látjátok? Vagycsak a szemem káprázik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!