Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már olyan, hogya valakine...

Volt már olyan, hogya valakinek extrém halvány volt a 2. csík, és észrevette ebből, hogy vmi elindult?

Figyelt kérdés

Facelle kazettás teszten mintha derengene valami, de fotón nem látszik. Ott, ahol elvileg a 2. csíknak lennie kell, na ott mintha vmi nagyon halovány csík lenne.

Azért teszteltem, mert tegnap visszaesett a hőm, ma meg megint felment, pedig ma vagy holnap kellene megjönnie.

Most 36,9 a hőm, bőven coverline felett.

Eddig minden tesztem hómező volt, ilyet még nem láttam egyiken sem, és a hőm se ment vissza sose.

Járt már vki így?

2016. ápr. 27. 08:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Írtam a másik kérdésedhez is! Ez pozi, gratulálok! :(
2016. ápr. 27. 11:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Hoppá :)) akart lenni.
2016. ápr. 27. 11:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi, több szem többet lát, kezdek bizakodni :)

Péntek és vasárnap reggel tesztelek majd újra, remélem nem hiú ábrándok.

2016. ápr. 27. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is pozi!!! Halk gratula :)
2016. ápr. 27. 11:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Ezt én is + nak látom! 😀 A facelle nagyon jó és megbízható teszt! Én nagy tesztelő voltam,de ez jött be a legjobban.Drukkolok,hogy erősödjön a teszted! 😊 24 hkm
2016. ápr. 28. 07:04
 16/16 A kérdező kommentje:

Hát sajnos lehet, hogy ez mégis csak száradási csík :(

A hőm ma reggel 36,9-ről leesett 36,7-re, és elkezdtem picit barnázni is.

Tegnap délután predictor early tesztet is vettem, ami tökéletesen negatív volt.

Azért a hétvégén még csak ellövök egy ugyanilyen facelle tesztet is, de már túl sok reményt nem fűzök hozzá. :(

2016. ápr. 28. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!