Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fastest ről rendelt one step...

Fastest ről rendelt one step terhessegi teszt. Volt h let csikos lett nektek? Es tévesen?

Figyelt kérdés

Egy hónapja volt az elso ilyen. Ott hagytam es lett masodik csík. Nem tudtam , mikor jott ki. Orultem..de s tobbi teszt negativ volt..

Ma reggeli pisibol 10perc elott kijott egy masodik csik. Csinaltam egy újat..de azt mar masodik pisibol..azon nem jott ki egybol..de 10perc elott raneztem, es ott volt! Nem voltak eros csikok de ott voltak!

Erre csinaltam egy ujat..ugyan abbol a mintából..de az negativ lett. A vicc h par ora mulva azon is kijott a masodik csík. Tudom, az nem érvenyes..de olyan mintha ossze vissza jelengetnenek meg.. csinaltam meg egyet mert nem bírtam ki, az is negativ.

Reggel megismetlem majd. Van egy 7hós lányom, szóval tudom milyen a pozitív..plussz ez is egy 20as csomag volt..de egy nap ket pozitiv es 2negativ?

2016. ápr. 28. 18:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, látom én is!

Ilyenek voltak nekem is az első tesztek...az is lehet, hogy nem volt koncentrál a vizelet...

Én vettem egy patikait, gabrielt, az sokkal erősebben mutatta a pozit...de akkor már késett a mensim pár napja elvileg...neked késik már?

2016. ápr. 29. 11:33
 12/30 A kérdező kommentje:

Kedves 6ow. Neked is ilyen volt? Ma hozatok egy rendes tesztet, holnap reggle emgcsinalom. Hátn nekem nincs m meg rendesen..dec.be es januarba volt par napig,.azota nem jott meg. Sajnos ezert nem tudom soha, h kesik e.. tiazta teszt fuggo lettem 2hónapja. Kb ket naponta csinalok egyet..

De a múlt honapba is volt eg yilye teszt. Most 2...durva..nem is vezsek tobbet ha most nem jon be😊

2016. ápr. 29. 13:36
 13/30 anonim ***** válasza:
Na... Én is pont ebbe a cipöbe járok. Én se tudom mi van...
2016. ápr. 29. 16:23
 14/30 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a one step volt itthon... És össze vissza mutatja hol pozitív, hol negativ.
2016. ápr. 29. 16:24
 15/30 A kérdező kommentje:

[link]

Also 2on látni..de most raneztem a tobbire halvanyan kijott vmi..de idon túl

Te is igy allsz?mikor veszel masikat? Írj majd ok? H mi volt

2016. ápr. 29. 17:45
 16/30 anonim ***** válasza:

6-os vagyok!

Ezek elég erősnek tűnnek!!! :) de nem látom, van-e színe vagy szürke? Mondjuk az első pár nagyon halvány tesztemen nekem se látszott, hogy színes-e... Drukkolok nagyon!!! Töltsd majd fel a csinált tesztjeid mindig!!! :)

2016. ápr. 29. 18:43
 17/30 A kérdező kommentje:

Ha szurke akkor nem jó? Szurke asszem..

Koszi h drukkolsz! En is siman elkonyvelnsm..ha nem lett volan melle par negativ is 😕 moat megyunk venni..reggwl csinalok😉

2016. ápr. 29. 19:42
 18/30 anonim ***** válasza:
Ha szürke, akkor elvileg csak száradási vagy szellemcsík, mert a terhescsík rózsaszín... De az első pár tesztemnél nekem se látszott, hogy mi is az... De terhescsík volt!!! :)
2016. ápr. 29. 20:59
 19/30 A kérdező kommentje:
De azert nem szaradasi csík, mert idon belul jott ki..szoval amig kiertekelheto..de mar en is elhiszem, h hibas a teszt😕😊 kiderul nemsokára.. hány gyereked van?😊
2016. ápr. 29. 23:36
 20/30 anonim ***** válasza:
Egy sincs, ő lesz az első!!! :)
2016. ápr. 29. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!