Fastest ről rendelt one step terhessegi teszt. Volt h let csikos lett nektek? Es tévesen?
Egy hónapja volt az elso ilyen. Ott hagytam es lett masodik csík. Nem tudtam , mikor jott ki. Orultem..de s tobbi teszt negativ volt..
Ma reggeli pisibol 10perc elott kijott egy masodik csik. Csinaltam egy újat..de azt mar masodik pisibol..azon nem jott ki egybol..de 10perc elott raneztem, es ott volt! Nem voltak eros csikok de ott voltak!
Erre csinaltam egy ujat..ugyan abbol a mintából..de az negativ lett. A vicc h par ora mulva azon is kijott a masodik csík. Tudom, az nem érvenyes..de olyan mintha ossze vissza jelengetnenek meg.. csinaltam meg egyet mert nem bírtam ki, az is negativ.
Reggel megismetlem majd. Van egy 7hós lányom, szóval tudom milyen a pozitív..plussz ez is egy 20as csomag volt..de egy nap ket pozitiv es 2negativ?
A one step-en nekem is volt mar ilyen. Mult honapban kettot hasznaltam, mindketton volt, de nem voltam terhes.
Egybol latszott rajta, ahogy vegig futott a vizelet rajta.
Nem csinaltam mar masikat utana, mert megjott a mensim idoben.
Lehet hogy volt valami, nem tudom, mert ezt megelozo ciklusban clearblue lett halvany pozitiv, igaz, hogy nagyon halvany, de utana is megjott a mensim normalisan.
Igazabol ugy vagyok vele, hogy a kemiai nalam belefer, inkabb ilyenkor ne maradjon meg, ha barmi gond van, mert volt egy 11 hetes vetelesem, az sokkal rosszabb.
De igazabol olvastam mashol is, hogy neha a one step-en latszik a 2. vonal akkor is, ha nincs terhesseg, ezert nem is foglalkoztam vele.
De tesztelj ujra, ha baba miatt van neked, akkor biztosan erosodni fog es az a lenyeg.
Én is onnan rendeltem rengeteg tesztet, mindig korán elkezdtem tesztelni...sose volt csíkos...amikor egyszer csak az lett extra halványan, azt hittem, szellemcsík...de napról napra erősödött!!! :)
19 hkm
Kedves utolsó. De szupii. Boldog baba varást:-)
hát..én tobbet biztos nem rendelek onnan. Ma reggel csinaltam 2tesztet..ez is onnan van. De mindkettő negatív..
csak azert durva..h tegnap meg volt 2db! Pozitiv is..
Régen a vaterarol vettem a lányomnal..nala sose volt félre vezeto. Es amikor kellett, ott volt a csík:-)
azert kapok ma ket masik teszret..holnap megcsinalom..ebbol még egy maradt..azt a jovoheten..de mar nem hiszem h bármi is lenne..
ttp://kepfeltoltes.hu/160429/IMG-1461827266336-V_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem tudom latjatok e..de 2ilyen teszt volt tegnap..aztan 2negativ..ma szinten negativ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!