Félek a méhen kívüli terhességtől. Orvosom 2 hétig szabin van. Kimutatja a teszt a méhenkívülit is? Milyen tünetei lehetnek?
szia nekem 10 napot késett de aztán megjött sajnos
amúgy a méhen kívülit nem mutatja ki a teszt a barátnőm éppen most volt dokinál mert neki meg már 1 hónapja késik és nem látott neki semmit meg a mensije sem jött meg
A méhenkívülit elméletileg kimutatja a teszt, sőt, gyakran erősebbek a tünetek, és a teszt hamarabb is pozitív, mint "kellene"!
De mindenképp menj dokihoz, mert a mensid nem igazán mondható normális mensinek, és ki kell deríteni az okát!
Esetleg itt az oldalon keress rá, hogy méhenkívüli, nagyon sok hasznosat fogsz találni!
Szia!Sajnos nekem már volt méhenkívülim.Rossz volt a közérzetem,megjött a mensim,de kevés volt és kávézaccra emlékeztető,a teszt pozitív lett,de csak halvány második vonallal.Nagyon fontos hogy minél előbb kiderüljön!!!
Menj orvoshoz.Szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!