Halvány pozitív teszt után egy hétig véreztem, görcsöltem. De a doki nem látott semmit ami terhességre utalhatott. Akkor nem voltam terhes?
Figyelt kérdés
Azóta eltelt 5 hét,de folyamatosan rosszul vagyok,most már erős pozi a tesztem.Most akkor mi van velem?Dokihoz csak csütörtökön megyek.2010. júl. 6. 20:07
1/10 anonim válasza:
hát, babás vagy :) biztosan minden rendben van, sok helyen olvashatod, hogy megvolt nekik a terhesség alatt is.
az erős pozitív egyértelmű, és 5 hét után már simán jönnek a rosszullétek.
gratulálok
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Tudom hogy csütörtökön a doki megmondja hogy mennyi idős lehet a pici,de szerintetek,melyik vérzéstől számoljak?A halvány teszt előttitől vagy utánitól?
2010. júl. 6. 20:13
3/10 anonim válasza:
Nekem 3 hónapig volt még meg rendesen az első halvány pozitív teszt után!Nálam az első pozitív teszt elötti menstruáció első napjától számolták,de az uh. szerint is annyi idős terhes voltam!
4/10 A kérdező kommentje:
A teszt előtt volt április 13-17-ig,és május 21-én egy egy napos mensim.
2010. júl. 6. 20:19
5/10 anonim válasza:
Szia kiszámoltam neked,. ha ápr 13-n volt meg utoljára, akkor jan 18-n fogsz szülni, és most 12 hetes vagy.. irj majd mit mondott a doki.
6/10 A kérdező kommentje:
Jövőhét csütörtökre van időpont,nem mostanra,de feltétlenül megírom mi a helyzet!!!!!!!
2010. júl. 7. 21:15
7/10 anonim válasza:
szia! nem írtál h mi van veled! szóval?? drukkoltam
8/10 A kérdező kommentje:
Kismama vagyok,kb.6-7 hetes. :o)
2010. júl. 25. 12:02
9/10 anonim válasza:
szia! nagyon gratulálok! innentől aztán vigyázz magatokra, de nagyon-nagyon! Boldog babavárást! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. júl. 27. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!