Mitől lehet egy hétig erős pozitív az ovulációs teszt?
Figyelt kérdés
Tovább nem néztem ezért csak egy hetet írtam. Emellett ma voltam dokinál, az uh egy 12 mm-es tüszőt, több apró tüszőt és megvastagodott nyálkahártyát mutatott. Eddig ilyen panaszaim nem voltak. És a ciklus 21. napján nézték!!
Amúy normál ciklusaim szoktak lenni, csak az utolsó kettő volt eltérő, az első 24 napos, az utolsó 30 napos.
2010. szept. 9. 22:30
1/3 anonim válasza:
A tuszorepedes elott megno az LH szint ezt erzekeli a teszt. Amikor a tuszo megreped es kiszabadul a petesejt akkor az LH szint visszaesik. Ezert szoktak azt mondani, hogy az pozitiv LH teszt utan az elso negativ nap az a legeseljesebb mert akkor szabadul ki a petesejt. Ha a tuszo nem reped meg akkor hosszabb ideig pozitiv az LH teszt mert nem esik vissza 1 vagy 2 nap utan a LH szint. Lehet peteeres de nem mindig tud kiszabadulni a megerett petesejt. Ilyenkor kis cista lesz belolle ami felszivodik. En igy tudom, de hatha majd mas is ir.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Csak azt nem értem, hogy akkor iért csak 12 mm volt a tüsző?! Az még nem akarhat megrepedni!
2010. szept. 10. 09:11
3/3 anonim válasza:
Nekem is hat napig pozitív volt, most várom és késik.. De a terhességi teszt meg negatív volt. Ha bent marad az érett tüsző és ciszta keletkezik nem mindig szívódik fel. A gyakori tüszőrepedés nélküli cilkusokból alakul ki a PCOS azaz a PoliCisztás Ovárium Szindróma. Nekem ez van, ezért bizonytalan a teherbeesésem is. Remélem neked csak egyszeri eset!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!