Mercy1994 kérdése:
Lehetek terhes? Én már vágynék egy babára. Tapasztalatokat várok
Figyelt kérdés
Sziasztok. 22 éves lány vagyok. Március 15. Én volt meg utoljára rendesen a ciklusaim 28 naposak és rendesek. A mensim rendes esetben 6-7 napig tart. Ebbe a honapba megjött időbe de csak 4 napig volt meg és se nem volt darabos(max 2 kicsi a 4 nap alatt) és a 4. Nap csak barnáztam már és a vér is sötétebb volt. És sokkal kevesebb. Az alhasam kemény és kivan dudorodva a mellem feszül a bimbom pedig kint van és érzékeny. Viszont a tesztjeim 2-őt is csináltam negativak :( lehetek mêg terhes? Volt akinek a teszt nem mutatta ki?2016. ápr. 17. 08:01
21/30 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy terhes vagy. Vagy a többi, amit leírtál nem volt igaz.
22/30 anonim válasza:
Köszi a komit!:-D Terhes vagy...na jah...gondterhes az biztos! :-D
23/30 anonim válasza:
Nah kamuzz be egy orvosi diagnózist,meg egy terhességi kort! De jól nézz utána mindennek :-D
24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 4 hetes terhes vagyok. Az exem mostmár csak azt mondta vetesem el mert neki nem kell a gyerek és ha önző vagyok és makacs ( a babát természetesen megtartom) akkor magamra vessek. Ő elhagyott minket...azt mondta nem kell a gyerek ő 20 évesen nem horgonyozik le egy nőnél főleg nem család nem kell neki. Ő még fél magyarországon végig akar menni. Ugyhogy nagyon nehéz lessz de egyedül álloként válalom...amugy exem facebookon dobott és azota tiltott is
2016. ápr. 20. 14:04
25/30 A kérdező kommentje:
Kedves ocsárolok akik csak kötekedni tudtok. Van még ezer meg egy kérdés az oldalon irkáljatok oda...örülök hogy enyire jobban tudjátok mint én...biztos magán orvosok vagytok nem? :D
2016. ápr. 20. 14:06
26/30 anonim válasza:
Hát sok sikert hozzá, nem lesz könnyű... Van segítséged, munkád? Azért gyereket vállalni nem így kellene, de mostmár mindegy.
27/30 anonim válasza:
:-D ezt a smileyt nyugodtan elfelejthetnéd! Tinik írnak minden s,zar után :-D jelet!
Erre vágytál, nem?
28/30 anonim válasza:
4 hetes vagy és orvos erősítette meg,hogy terhes vagy???
Ajjj,már majdnem megvolt a jó kamusztori! :-)
29/30 anonim válasza:
Na kibújt a szög a zsákból, pont erre lettem volna kíváncsi, esetleg az akkor még nem látható petezsák méretére, de googleről terhességi tesztet is szedhetsz ;)
18-as voltam
30/30 anonim válasza:
Nem azért lesz nehéz életed neked és a gyereknek, mert elhagyott a párod, hanem mert nem tudod leírni, hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!