Mercy1994 kérdése:
Lehetek terhes? Én már vágynék egy babára. Tapasztalatokat várok
Figyelt kérdés
Sziasztok. 22 éves lány vagyok. Március 15. Én volt meg utoljára rendesen a ciklusaim 28 naposak és rendesek. A mensim rendes esetben 6-7 napig tart. Ebbe a honapba megjött időbe de csak 4 napig volt meg és se nem volt darabos(max 2 kicsi a 4 nap alatt) és a 4. Nap csak barnáztam már és a vér is sötétebb volt. És sokkal kevesebb. Az alhasam kemény és kivan dudorodva a mellem feszül a bimbom pedig kint van és érzékeny. Viszont a tesztjeim 2-őt is csináltam negativak :( lehetek mêg terhes? Volt akinek a teszt nem mutatta ki?2016. ápr. 17. 08:01
11/30 A kérdező kommentje:
Akarok babát de a párom már nehezebb eset. Vakbélgyuladás az fájna másrészt már nincs vakbelem. Amugy anyukámnak a hugomal 3 honapig nem mutatta a teszt és meg is volt neki és most mégis 6 éves a hugom
2016. ápr. 17. 08:51
12/30 anonim válasza:
Jó,akkor terhes vagy!
Gratulálok! Jó babavárást és könnyű szülést!
(úgyis ezt akarod hallani)
13/30 anonim válasza:
Szerintem itt csak te akarsz gyereket szòval gondold àt..14hkm
14/30 anonim válasza:
nem vagy terhes. a másik, hogy megszakítva a riogatások ellenére nincs sok esélyed teherebe esni... vagy rendesen kell csinálni, hogy mindketten akarjátok, vagy sehogy, a gyerekvállalás nem játék.
15/30 anonim válasza:
Egyrészt nem vagy terhes, ez 1000%. Másrészt ha megszakítással előbb-utóbb mégis sikerült bekapnod a legyet, nem lesz könnyű dolga anyádnak, hogy a nyakára szülsz egy unokát, mert a pasinak nem fogtok kelleni, az teljesen biztos.
16/30 anonim válasza:
En is volt, hogy nagyon szerettem volna babat, amikor meg nem probalkoztunk elesben. Teszteltem akkor is, ha megjott, es kicsit gyengebb volt. Jeleket kerestem, es egesz sor tunetet produkaltam, ennel "biztosabbakat" is, mint amit irsz. Mi is megszakitasosan voltunk egyutt, igaz, hogy csak azutan, hogy megbeszeltuk, hogy mar nem gond, ha becsuszik. Nem lettem terhes, csak mikor elesben ment a dolog. Sporold meg magadnak az energiat, amit en nem tettem. Ha jon a baba, nagyon ritka, hogy a 6. het elott barmifele tunet is van. Az elso tunet nekem is amenzesz kimaradasa es a pozitiv teszt volt.
17/30 A kérdező kommentje:
Köszi a komikat :D a kommentelők ujra praktizálhatnak mert ma voltam dokinál és IGEN terhes vagyok. ;)
2016. ápr. 19. 08:52
18/30 anonim válasza:
Wow, gratula! Hány hetes vagy? Mit látott a doki? Irt fel gyogyszert?
19/30 anonim válasza:
:-D akkor gatya felköt,jön a nehéz eset párod!
Várj,kitalálom! Majd kiugrott a bőréből,mikor megtudta,most mindenkinek azt meséli,hogy apa lesz és ő a világon a legboldogabb!
20/30 anonim válasza:
Megszakításos apuci mit szól a hírhez? Fel vagytok készülve a baba érkezésére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!