Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fontos! Reménykedhetem,...

Fontos! Reménykedhetem, terhes vagyok? Tapasztalatokat várok, dec6. -n ki nem várja?

Figyelt kérdés
Vannak tüneteim,segítenétek?Hányinger,émelygés reggelente vagy erős szagokra,sokat pisilek és ülve elalszok ha arról van szó,puffadás.Lehet ilyenkor tünet?Nov14.óta próbálkozunk.
2010. dec. 1. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet,én 5re nem várom és hasonló tüneteim vannak!Fiammal is így voltam.

Drukkolok Neked is!

2010. dec. 1. 10:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia!!en is 5-6 an nem varom,nekem pl a cicim nagyon faj,olyan mint ha izom lazam lenne,csak epp a cicimbe,tudom hogy hulyesegnek hangzik de igy van!!a mellbimbom is produkalja magat,kemeny nagyon.szokott gorcsolni is a hasam,de nem olyan veszes!!ma reggel nekem is voly hanyingerem,de mar el mult azota!!drukkoljunk egymasnak!!mikor akarsz tesztelni?
2010. dec. 1. 13:20
 3/10 A kérdező kommentje:

Ma elkezdtem a jósteszteket,egyenlőre egy erős és egy halvány csík.A hcg csak később,nemtudom.Ti mikor?

Drukkolok nektek!!!

2010. dec. 1. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok,én majd vasárnap tesztelek sztem...
2010. dec. 2. 09:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Sztem én is.Tüneteid most?Laza széklet esetleg?
2010. dec. 2. 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Mellem fáj,pedig mensi előtt nem szokott.

Meg vizes folyásom van,az se szokott...Neked?

2010. dec. 2. 11:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Hasszurka meg feszül,háton nem is kényelmes feküdnöm,derekam is fáj,most mostam hajat és alig bírtam felegyenesedni,hányinger még megvan.Csináltam ovus jóstesztet,de nem mutat csak halványat.Ennyi tünetet nem beszélhetek be,vagy igen?
2010. dec. 2. 12:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mizujs,bírtad tesztelés nélkül?

Nekem folyamatosan megjön érzésem van,pedig gyógyszert szedek.(duphaston)

Nem értem....előzőeket is én válaszoltam.ZsNiki

2010. dec. 3. 10:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Mit is nem értesz?Csak a jóstesztet csinálom,szépen erősödik!De vasárnap már tesztelek!:)
2010. dec. 3. 22:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Teszteltél???
2010. dec. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!