Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? Már kissé tanácsta...

Mit tegyek? Már kissé tanácstalan vagyok. Meg akar maradni a baba, vagy ez a természetes szelekció? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A történet a következő: ma vagyok a 18. dpo-n. 13. dpo óta nem jött meg, csak néha barnás folyás van, és gyakran görcsölök (lenn a méhszájnál érzem a fájdalmat, néha görcsöl, néha csak érzem.) MagneB6-ot szedtem rá, de még így is előfordult, hogy görcsöltem. Tesztet nemsokára fogok csinálni (ma du vagy holnap reggel). Az a gyanúm, hogy babás vagyok, de valami nem stimmel.A görcsök azt jelentik, hogy a baba nem akar maradni? A korábbi terhességeim alatt az elején előfordult, hogy barnáztam, de görcs sose volt. Akkor is mindig magnéziumot szedtem már az elejétől, és nem volt semmi baj. Ma viszont megkérdeztem az ismerősömet, és ő azt mondta, hogy ne szedjek semmit, még korai bármit is szedni ilyenkor, egy hét múlva menjek el orvoshoz, ha addig nem történik semmi. Ma már nem szedtem magnéziumot, és több barnás is volt. Nem tudom, hogy mivel teszek jót, ha abbahagyom a magnéziumot, és lesz ami lesz, ha van baba, akkor "hagyom őt elmenni", mert mondjuk nem lenne egészséges, és a szervezetem nem akarja engedni hogy beágyazódjon rendesen, vagy hogyha szedem tovább? Vagy nem számít, hogy szedem-e, ha mondjuk beteg, úgysem maradna meg? Kicsit már tanácstalan és ideges is vagyok, nem tudom, mi lenne a helyes. Ti mit tennétek? Ilyen korai terhességnél (ha tényleg az, a tesztig nem merem biztosra mondani) hagyni kell, hogy menjenek a dolgok a maguk menetében?

Amúgy pajzsmirigy-alulműködésem van, de gyógyszeresen be van állítva.

2010. ápr. 6. 16:23
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát nagyon remélem, hogy jó híreket tudok írni csütörtökön...
2010. ápr. 13. 15:19
 22/32 A kérdező kommentje:

No, hát voltam orvosnál, vettek vért, aminek még nem tudom az eredményét, majd holnap, de az ultrahangon 6 mm-s petezsákot :) láttak, ami szerintük 5 hetes terhességnek fele meg.

Hát kicsit kezdek reménykedni, de a kevés barnázgatás-vérezgetés még mindig itt van, (holnap tudok beszélni a dokival is), szóval majd még meglátjuk. Megírom holnap a hcg-eredményt, remélem, hogy jól feljődik a baba.

2010. ápr. 15. 11:18
 23/32 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok neked. Mind a két terhességemmel véreztem a 10. hétig, inkább csak barnáztam és kaptam rá dufastont. Az segít, hogy megmaradjon a baba. Te nem kaptál?
2010. ápr. 15. 14:08
 24/32 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot! Holnap megyek leletet megbeszélni az orvoshoz (ma csak külön uh vizsgálat volt meg vérvétel, a vérvétel eredményét még nem tudom, holnap reggel megyek vissza a rendelőbe, és akkor kapom kezembe mindkettő eredményét, és remélem, hogy az orvos ír fel gyógyszert, vsz duphastont, mint Neked is.
2010. ápr. 15. 15:19
 25/32 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy így lesz, nagyon drukkolok neked továbbra is!:)
2010. ápr. 15. 17:01
 26/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm az eddigi drukkokat!

Mai eredmény: ß-hcg 1800 körüli (vagyis rendben van), a petezsák tegnap ugye 6 mm volt, kell rutascorbint szedjek és magnerotot (bár én béres magne b6-ot szedtem eddig), két hét múlva kell jelentkeznem terhesgondozáson. Ja és persze kímélő életmód, mert intenzív áramlás van a petezsák körül, amiből vérömleny is kialakulhat. Úgyhogy még egy pár hét kell, míg fellélegezhetek...

2010. ápr. 16. 15:07
 27/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Irtam már neked a 2. oldalon: A válasz megírásának időpontja: 04-12 18:12

Közben megtaláltam a másik kérdésedet is és eszembejutott még az, hogy nekem volt a babák melett egy cisztám is ami nagyobb volt mint a "jobb oldali" baba ezért is barnáztam és véreztem is. Sajnos ez a ciszta nyomta el a másik kislányt. ...és a szemét utána magától felszívódott.

2010. ápr. 16. 23:20
 28/32 A kérdező kommentje:
Értem, és köszi szépen!
2010. ápr. 18. 20:27
 29/32 A kérdező kommentje:
Hát sajnos a helyzet az, hogy a két héttel későbbi kontrollon (máj. 14) már deformálódott volt a petezsák (16x9mm), szikhólyag csak sejthető volt benne, szívhang nem volt... tegnapelőtt indult meg a vetélés, még aznap befejezték és tegnap engedtek ki. És kiderült, hogy a méhtest és méhnyak határán volt a petezsák, ha jól tudom, az se a legelőnyösebb hely.
2010. máj. 18. 20:24
 30/32 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Pont a tegnapi nap került a szemem elé a kérdésed és azon gondolkoztam, hogy már biztos rendben minden, azért nem jelentkezel. Kívánok neked gyors lelki és testi regenerálódást!
2010. máj. 19. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!