Mit tegyek? Már kissé tanácstalan vagyok. Meg akar maradni a baba, vagy ez a természetes szelekció? Bővebben lent.
A történet a következő: ma vagyok a 18. dpo-n. 13. dpo óta nem jött meg, csak néha barnás folyás van, és gyakran görcsölök (lenn a méhszájnál érzem a fájdalmat, néha görcsöl, néha csak érzem.) MagneB6-ot szedtem rá, de még így is előfordult, hogy görcsöltem. Tesztet nemsokára fogok csinálni (ma du vagy holnap reggel). Az a gyanúm, hogy babás vagyok, de valami nem stimmel.A görcsök azt jelentik, hogy a baba nem akar maradni? A korábbi terhességeim alatt az elején előfordult, hogy barnáztam, de görcs sose volt. Akkor is mindig magnéziumot szedtem már az elejétől, és nem volt semmi baj. Ma viszont megkérdeztem az ismerősömet, és ő azt mondta, hogy ne szedjek semmit, még korai bármit is szedni ilyenkor, egy hét múlva menjek el orvoshoz, ha addig nem történik semmi. Ma már nem szedtem magnéziumot, és több barnás is volt. Nem tudom, hogy mivel teszek jót, ha abbahagyom a magnéziumot, és lesz ami lesz, ha van baba, akkor "hagyom őt elmenni", mert mondjuk nem lenne egészséges, és a szervezetem nem akarja engedni hogy beágyazódjon rendesen, vagy hogyha szedem tovább? Vagy nem számít, hogy szedem-e, ha mondjuk beteg, úgysem maradna meg? Kicsit már tanácstalan és ideges is vagyok, nem tudom, mi lenne a helyes. Ti mit tennétek? Ilyen korai terhességnél (ha tényleg az, a tesztig nem merem biztosra mondani) hagyni kell, hogy menjenek a dolgok a maguk menetében?
Amúgy pajzsmirigy-alulműködésem van, de gyógyszeresen be van állítva.
Sziasztok! Ma voltam orvosnál. Igen vaskos méhnyálkahártya, 20 mm. Több helyen felritkulások láthatók, de petezsák egyértelműen nem felismerhető. extraut. grav. nem látható, ovarium norm., szabad folyadék nincs.
Az orvos azt mondta, hogy attól, hogy nem lehetett petezsákot látni, még lehet, hogy van, csak még nem látszik, mert ő mintha látott volna valamit. (Ő is megnézte egy másik gépen.
Hát itt tartok ma. Ma vettek le béta HCG-szinthez vért, holnap reggel megyek a leletért megbeszélni. Ettől függően pár nap múlva uh-ismétlés azt hiszem.
Nekem 1 gyerekem van és én 1 hétig barnáztam és görcsölgettem is. A dokim mondta hogy szedjem a magne B6-ot mert nem árt, kevésbé görcsölök és igy nem lesznek összehúzódásaim sem. Csak a 7-ik héten látott peteszsákot. Minden terhesség lehet más, a barnázás nem azt jelenti hogy el fogsz vetélni,vagy beteg a baba, lehet az egy normális védekező képessége a méhednek.
Nekem így ezekkel a tünetekkel punnyad mellettem egy 21 hónapos kiscsaj.
A legfontosabb hogy ne emelgess és próbálj nyugodt maradni és ha lehet pihenni.
Szerintem felszívódott a petezsák,magától megszakadt a terhesség:(((
Amit a másik uh géppel láttak,az csak a maradványa a petezsáknak,gondolom folyadékgyülem.
Lehet nem így van,de erős a gyanúm.
15+4 hetes kismama
Nagyon drukkolok Neked!
Légyszí írj majd a fejleményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!