Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hüvelyi vagy a hasi ultrahan...

A hüvelyi vagy a hasi ultrahang mutatja ki biztosabban a terhességet?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 13. 14:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De én konkrétan a 9-10. hetes terhessegre vagyok kiváncsi, mert onnantól szeretne áttérni hasira 😊
2016. ápr. 13. 16:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 10. héten az orvosom megpróbálta a hasfalon át, és mivel jól látszott a baba és minden, amit vizsgálni szeretett volna, így nem is csinált már hüvelyi ultrahangot. De azt mondta, ha nem látszana jól, akkor átváltana hüvelyire. Ne izgulj, ez a szakmája, ezt a kérdést nem neked kell eldöntened! :)
2016. ápr. 13. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Igazából nem értem a kérdésed.

Most az a kérdés, hogy melyik a pontosabb? Mert természetesen a hüvelyi.

De ha a kérdésed mögött a valódi kérdés az, hogy alkalmas-e a hasi ultrahang a 9-10 hetes terhesség kimutatására, akkor azt kell mondanom, hogy igen, tökéletesen alkalmas a hüvelyi is arra, hogy megállapítsák a terhesség tényét, hogy méréseket hajtsanak végre, hogy megnézzék, megfelelő helyen van-e, stb.

Milyen idős terhes vagy pontosan? Mikor voltál ultrahangon? Mi áll a leleteden?

2016. ápr. 13. 20:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Ja azt nem irtad h hany hetesen fog atterni.:)..

Nekem 10heten akart atterni de ugylatta h inkabb meg maradunk par hetig a huvelyinel.:) sztem tesz es pròbát ès majd meglátja h eleg lesz.e...De bizz Benne. Ő a orvos!:) jo egeszseget kivanok.

2016. ápr. 13. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!