Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, leendő anyák! Ki nem...

Lányok, leendő anyák! Ki nem várja a mensit április 16-17-18-ra?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!

2016. ápr. 13. 13:40
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

Sziasztok! Nekem is megjott sajna! De ugye uj honap uj remeny...

Az uj mennyasszonynak gratula :) Es mindenkinek mielobbi babasodast!

2016. ápr. 17. 22:47
 32/36 anonim ***** válasza:
sziasztok. en 21-ere nem vartam. ma reggel halvanynak nem mondhato pozitivat teszteltem 😊 .jon a kisteso ugy latszik 😃 fel se fogom. remelem minden rendben lesz😃 amugy en mar a ciklus masodik feletol utrot szedek mert a nagyobbikkal (hu de jo igy hivni a még egyetlen lanykamat) is kellett.
2016. ápr. 18. 07:22
 33/36 Babu79 ***** válasza:
Nagy-nagy gratulaaaa utolsó! Boldog babavárás kívánok! :-D
2016. ápr. 18. 07:27
 34/36 anonim ***** válasza:
Velem nem tudom mi van. Mára nem várom. Tegnap kis barnás folyás. De csak ha wc-n voltam. Ma is. Pedig reggelre mindig megjön. Reménykedhetek még? Gratula a pozitívnak a többieknek sikeres új hónapot 😊
2016. ápr. 18. 09:24
 35/36 anonim ***** válasza:
koszi koszi! nagyon boldog vagyok es egyben be is vagyok f.sva kicsit hogy ketto lesz mar😃 en is gratulalok a poziknak es megy a drukk a tobbieknek akik probalkoznak 😃
2016. ápr. 18. 14:22
 36/36 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulalok!!! Akiknek meg most nem sikerult (velem egyutt khm... :) ) azok se keseredjenek el, uj honap uj remenyek. Mivel nekem kozbejon az eskuvom szeptemberben igy en meg direkt modon kiesek ugyebar, de sosem lehet tudni, es kulonben is minden ugy lesz ahogyan lennie kell. :)
2016. ápr. 18. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!