Lányok, leendő anyák! Ki nem várja a mensit április 16-17-18-ra?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!2016. ápr. 13. 13:40
11/36 anonim válasza:
Sziasztok! Én ápr.20-ra nem várom. Nekünk 2. gyerkőc lenne. Drukkolok mindenkinek!
12/36 anonim válasza:
Én 18.ra nem várom. Bárkinek valamilyen tünete van? Drukkolok én is mindenkinek.
13/36 anonim válasza:
18.ra nem várom. Több mint 2 éve próbálkozunk. En hétfőn tesztelnek. Hátha. Megy a drukk mindenkinek!!!
14/36 A kérdező kommentje:
Irjatok majd eredmenyt pls! Szerintem en is hetvegen tesztelek...vagy hetfon. Amugy nagyon begorcsolt delutan az alhasam es azota nagyon gorcsol. Nem tudom mi van. :(
2016. ápr. 13. 20:14
15/36 anonim válasza:
A gorcsoles lehet jo jel! Hátha a baba agyazodik:-) Nekem szinte semmi, még a melleim sem feszulnek. Hétvégén kellene tesztelnem, de en már úgy kivagyok a sok negatív teszttől!
16/36 anonim válasza:
Sziasztok lányok!
#5 vagyok
Èn ma enyhe hányingerrel ébredtem, mi lassan 1,5 éve várjuk a tesót. Ma vagyok a 10. napomon.
17/36 anonim válasza:
Sziasztok! En a 10.valaszolo vagyok. Es nekem is ez a 10.napom pe.tol, semmi kulonos tunet azon kivul h erzem a melleim plusz ingerlekenyebb es erzekenyebb vagyok. 2 napja fajt a hasam, ennyi. Ti hogy vagytok Lanyok?
18/36 A kérdező kommentje:
Hát én egész reggel óta rosszul vagyok.... a tegnapi szurkáló görcsök amik délután kezdődtek este későig tartottak, aztán nagy nehezen elaludtam. Reggel felkeltem, azóta rossz a közérzetem. Azt hittem ha eszem valamit jobb lesz, ettem, nem lett jobb. Meglátjuk. Corax tesztem van egyébként, de nem merem megcsinálni.
2016. ápr. 14. 11:53
19/36 anonim válasza:
12-es vagyok. Én nagyon semmit nem érzek most. Még három nap és kiderül.
20/36 anonim válasza:
Sziasztok, en is írtam már ide, h már utálom a negatív teszteket. Es ma reggel csak teszteltem egyet, mert a hőmérsékletem elég jól felment. Képzeljétek pozitív lett, több mint 2 ev próbálkozás után! Most makd lehet izgulni, hogy velünk maradjon a kisbabank!
Nekem nem volt semmilyen új vagy más tünet, a hőemelkedés volt talan mas mint maskor! Dpo 13.napon lett 37.1. Meg mintha a szaglasom egy kicsit érzékenyebb lenne...
Mindenkinek nagyon drukkolok es sok pozitív tesztet kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!