Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézné valaki a tesztjeimet?...

Megnézné valaki a tesztjeimet? Preictor early

Figyelt kérdés

a felső teszt szombaton reggel készült, az alsó pedig ma reggel.

Mitől van hogy a main szinte semmi sem látható??

2016. ápr. 12. 18:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
84%

A felső tesztje ami szerinte erősen látszik,fehér volt amikor megcsinálta,nem színes,nyilvánvalóan látszott,nem csak én jegyeztem meg,hogy annak nincs színe,hanem más is szóvá tette,hogy az azon látható csík FEHÉR! Ezután felteszi úgy,hogy már agyonra ki van száradva és egy másik negatív teszttel hasonlítgatja,szerintem ez már nagyon beteges! És mint jó sok ismerős által tapasztaltam már,mindenki aki így rágörcsölt mint ő mindenféle gond mentesen se tudott teherbe esni,mert annyira rá volt fordulva a témára! Én csak szóltam neki,hogy ez már beteges! Nem mellesleg akkor úgy írta ki a kérdést,hogy a Predictor hajlamos-e a kamucsíkra! Én speciel ha azt olvasom egy tesztről,hogy nem biztonságos,akkor alapból nem azt a fajtát veszem értelemszerűen! De ő szerintem konkrétan már akkor is csíkokat akar látni,ha közben kiderül is,hogy nem is terhes!

Mielőtt azzal jönne bárki is,hogy csak féltékeny vagyok a tesztjére megjegyzem,hogy:

34hkm

(harmadik babával)

2016. ápr. 13. 01:14
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
De ha szedsz még gyógyszert, akkor mégis minek jutott egyáltalán eszedbe tesztelni? Én nem értem, komolyan nem.
2016. ápr. 14. 12:48
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

3 dik oldalon nem értem mert kaptam nulla százalékot de ti tudjatok

:) ti biztosan

Es kevesen tudjak de bizony termékény lehet nagy eséllyel egy nő azon a napon , ezért sem olyan biztos az a bizonyos naptár módszer meg meg sok másik dolog miatt de az nem ide tartozik

Sajnálom ha ennyire ellenszenves számotokra az új információ ! Nem muszáj elfogadni én sem akartam amíg nem volt olyan ember aki ezt bebizonyította :)

2016. ápr. 14. 14:12
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Új információ?

Dobjuk a kukába az elmúlt több száz év összes orvostudományi kutatását, ami a női termékenységgel foglalkozik, ugye? Adja vissza a diplomáját az összes szülész-nőgyógyász, endokrinológus, zárjuk be a meddőségi centrumokat, hiszen te tudod, hogy hülyeség az egész ciklus, peteérés, hormon dolgok, mert nem is akkor van peteérés, amikor az orvosok mondják. De még megmagyarázni sem tudod, hogy miért lenne akkor peteérés. Csak hallottál valamit fél füllel, másodkézből, és az már szerinted bizonyított tény. Nem hiszem el, hogy nem veszed észre, hogy mekkora orbitális hülyeséget írsz.

2016. ápr. 14. 17:18
 35/35 anonim ***** válasza:
33 az egy dolog, hogy buta vagy, de hogy 3 oldalon keresztül nyomatod a hülyeséget már kimondottan idegesítő. Google! Aztán nézd meg hogyan készül a gyerek. Írd, be hogy peteérés, vagy megtermékenyülés. Olvasgass pár órát, mert nem lehet jó ilyen sötétnek lenni. Akinek a menzesz előtti napon peteérése van, annak valami nőgyógyászati betegsége is van, mert egy egészséges nőnél a menzesz előtti 14-dik napon van peteérés!
2016. máj. 18. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!