Megnézné valaki a tesztjeimet? Preictor early
Figyelt kérdés
a felső teszt szombaton reggel készült, az alsó pedig ma reggel.
Mitől van hogy a main szinte semmi sem látható??
2016. ápr. 12. 18:13
11/35 A kérdező kommentje:
de akkor miért halványabb a mai? arra számítottam hogy sokkal erősebb lesz 3 nap alatt
2016. ápr. 12. 18:38
12/35 anonim válasza:
Egy pozitív teszt nem így néz ki. Még ha halvány is egyértelmű melyik az igazi csík. Egy halvány pozitív tesztet nem kell szétszedni ahhoz hogy látszódjon a csík... Én sok ilyen tesztet használtam, nekem is volt olyan hogy ha szétszedtem láttam valamit, de az negatív. Szerintem a szombati teszted sem volt pozitív.
13/35 A kérdező kommentje:
nem tudom pontosan, mivel az előző két hónap elég kusza volt. egyébként tablettát szedek,ez az utolsó hónapom vele. előző hónapban 2 is megvolt, most két hete volt meg utoljára viszont csak 2 napig tartott a megszokott 4, helyett.
2016. ápr. 12. 18:40
14/35 A kérdező kommentje:
a szombati tesztem szétszedés nélkül is jól látható volt,az összehasonlíts végett szedtem szét
2016. ápr. 12. 18:42
15/35 A kérdező kommentje:
azért köszönöm mindenkinek hogy válaszolt :(
2016. ápr. 12. 18:46
16/35 anonim válasza:
Ébredési hőt mérni fogsz majd?
17/35 A kérdező kommentje:
ma reggeli 36.9 volt holnap is mérem mindenképen
2016. ápr. 12. 18:52
18/35 anonim válasza:
Bár ki lehetne írni a teherbeesés kategória mellé, hogy "predictort ne vegyél"
na meg az is elférne, hogy "ha megjött és negatív a teszted, nem vagy terhes, ne tedd fel a kérdést" -na de ennek semmi köze hozzád kérdező :)
19/35 anonim válasza:
Szia tesztrol mar kaptal velenyeket. Egy tippel szolgalhatok a menzesz elotti napon nagyon erdemes lenne a egyuttlet. Nem Egy
20/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó tanácsot :)
2016. ápr. 12. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!