úgy gondolod akkor összejöhetne? :) pont most hagynám abba a tablettát :)
2016. ápr. 12. 19:41
22/35 anonim válasza:
Sógornomet ma császározzak. A férje sosem volt otthon munkája miatt peteeteskor /ovulaciokor mind két alkalommal ezzel a módszerrel lett állapotos ha érzed h lassan megjön előtte meg legyetek együtt utána pár órát feküdj mosdóba se menj ki :) amúgy kevesen tudjak se fogamzásgátló nem engedi ki a petesejteket és ha abbahagyom dupla annyi szabadul ki az első hónapban!! :)
2016. ápr. 12. 19:47
23/35 A kérdező kommentje:
erről még nem hallottam :) mindenképpen kifogjuk próbálni :) nagyon-nagyon köszönöm :) sógornődnek pedig szívből gratulálok :)
2016. ápr. 12. 19:56
24/35 anonim válasza:
Nagyon szívesen mi is fogjuk alkalmazni jövőre mar ! :) amúgy ha nem válna be bocsi lehet h mindenkinek nem válikbe. Ez is egy a sokból de több mint asemmi sok sikert és remelem hogy sikert arattok!!!:)
2016. ápr. 12. 19:57
25/35 anonim válasza:
Nem tartom lehetetlennek a mensi előtti együttlétből összejött babákat, de egy egészséges nőnek, nem mensi előtt pár nappal van ovulációja... Nem tud termelődni elég progeszteron sem, ami megtartja a terhességet. Szedj vitamint, mozogj minden nap egy keveset, a méhpempő nagyon jót tesz a teherbeesésnek, használj ovutesztet, ismerd ki a ciklusodat, a tested jelzéseit, és legyetek együtt amennyit csak tudtok. Én a fatest-hu-ról rendeltem tesztcsomagokat, baráti áron vannak, és nekem beváltak.. :)
2016. ápr. 12. 23:26
26/35 anonim válasza:
Utolsó ez így van , de minden egészséges nő termékeny menzesz előtti utolsó napon , mai napig sem néztem után miért, de így van ! Ok sem azért próbálkoztak ezzel az érdekes módszerrel mert úgy a normális hanem munka miatt , de szerencsére összejött :) es ez csak tipp vagyis tanács akart lenni nem garantált h beválik mert nekik bevált de hátha !!!:))
2016. ápr. 12. 23:54
27/35 anonim válasza:
Amúgy én is onnan rendelek mindig mindent tényleg iszonyú olcsó!! El sem hittem azóta is onnan rendelek nagyon ajánlom , után vétellel is vásárolhatsz 150 Ft ért vannak mar tesztek es jók
Nekem homeromis onnan van :)
2016. ápr. 12. 23:56
28/35 anonim válasza:
Nicole még mindig beteges vagy! Ha tudod,hogy kamucsíkos lehet,miért ezzel tesztelsz még mindig??? Ha pedig egy másik teszt negatív lett reggeliből,akkor miért csodálkozol,hogy a kamucsíkos Predictor halványodik? Valószínűleg azért,mert nem vagy terhes!!! Legközelebb bőven elég lesz akkor tesztelned,ha már legalább 3napot késik és lehetőleg ne Predictorral! Hány éves vagy 12? Annyira betegesen akarod már oda azt a második csíkot,hogy pont ez miatt nem fog összejönni!
2016. ápr. 13. 00:19
29/35 anonim válasza:
Utolsó ha igaz is amit írsz szerintem kedvesebben is lehetne ezt közölni.:(
2016. ápr. 13. 00:23
30/35 anonim válasza:
"Utolsó ez így van , de minden egészséges nő termékeny menzesz előtti utolsó napon"
Lehet én nem figyeltem eléggé biológia órán, de kizártnak tartom, hogy minden nő termékeny a mensi előtti napon. Mégis milyen lenne akkor a hormonháztartás? Nem csak úgy kiszabadul a petesejt amikor akar. Komoly, összehangolt hormonok irányítják a ciklust, teljesen felborulna, ha menstruáció előtt 2 nappal csúcson lenne az LH hormon.. kitolódna a mensi a hormon hatására, progeszterontermelést váltana ki. Spontán peteérés lehetséges, de az már más téma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!