Megnézné valaki a tesztjeimet? Preictor early
Figyelt kérdés
a felső teszt szombaton reggel készült, az alsó pedig ma reggel.
Mitől van hogy a main szinte semmi sem látható??
2016. ápr. 12. 18:13
3/35 A kérdező kommentje:
sok rosszat hallottam már erről a tesztről :( lehet hogy nekem is csak álpozitív volt?
2016. ápr. 12. 18:16
4/35 anonim válasza:
En is sok rosszat hallottam mar rola.igy,hogy halvanyodott,szerintem probalj meg masikat!
5/35 anonim válasza:
próbálj ki egy másik fajtát (lehetőleg reggel)
6/35 A kérdező kommentje:
a ma reggelivel együtt csináltam egy gabrielt , az egyértelműen negatív lett
2016. ápr. 12. 18:23
7/35 anonim válasza:
Akkor szerintem negativ es ez a teszt csap be
8/35 A kérdező kommentje:
miért engedik még mindig forgalmazni ha ilyen sok álpozitív van :( csak csalódást okoz
2016. ápr. 12. 18:28
9/35 anonim válasza:
Én az előző ciklusomban direkt azért teszteltem Predictor Earlyvel, mert megszállottan akartam már végre látni egy halvány tesztet. Nem jött össze. Totálisan negatív lett! :/
...viszont ha mutat valamit, azt nyilván nem véletlenül teszi... Véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!