Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hormonoktól hízunk közvetlen...

A hormonoktól hízunk közvetlenül, vagy amit azok hatására farkaséhséggel felfalunk?

Figyelt kérdés
Tudom, meglehetősen szerencsétlen a kérdés, de komolyan nem tudom a választ.. Lombikbébi programban vagyunk benne, lassan a hormonális előkészítés lépéséhez érkezünk el. Azon kezdtem el aggódni, hogy mitől hízom majd el? Már a hormonoknak lesz olyan hatása? Vagy éhségérzetet csinál (ha csinál egyáltalán...) és ha eszünk, az hízlal?
2010. ápr. 5. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Így sztem ne is vállalj gyereket...

Valamit valamiért!

2010. ápr. 5. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Vagy majd azon is aggódni akarsz hogy úristen lógni fog a mellem ha sokat szopik a gyerek?
2010. ápr. 5. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:
A hormonok nem hízlalnak,maximum ha anyagcsere zavart okoz (túl sok,túl kevés) ,csak az emberek szeretik erre ráfogni... viszont az étvágyad igencsak megnőhet,de ha nem nassolsz állandóan nem fogsz elhízni. Amúgy szerintem nem hülye téma,ajánlom figyelmébe mindenkinek aki terhesség alatt hízik 30 kilót és azthiszi normális és egészséges iylen mértékű elhízás.
2010. ápr. 6. 00:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, az első kettőnek igaza van, visszaolvasva tényleg olyannak tűnik, hogy nekem ez a legfontosabb, pedig nem! Csak most éppen ez a következő lépés és most éépppppeeeen ez a kérdéskör jutott eszembe.

3. válaszoló, köszi! És amúgy igen, nagyon igaz, hogy sokan arra fogják... pont ők alakították ki a fejemben ezta kérdést is, mert nem igaz, hogy 60 kilóról fel kellett hízniuk 100-ra..... Naná, hogy megijedtem.

2010. ápr. 6. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!