Ha az édesanyám kétpetéjű iker, szinte 100%, hogy ikreim lesznek?
Kedves egyes. Ezt hogy gondolod? A sok millió sperma így is úgyis bemegy a nőbe, de az érett petesejt, amit meg tudnak termékenyíteni, a nőn múlik, nem? Színtiszta biológia.
Kérdező: azért, mert anyukád iker volt, még nem biztos, hogy ikreid lesznek. 2. generációnál szokott gyakrabban előfordulni.
"Kedves" harmas!Mint ahogy irtam is, "en ugy tudom"....
De nem tudtam,hogy te vagy a legokosabb es te tudsz mindent! En kerek elnezest 😂 amugy meg tokeletesen mind1 kinek a csaladjaban van iker,valahol egyszer el kellett kezdodnie annak,hogy ikreket is szuljenek az emberek,szoval nem teljesen ertem a lepontozasod! Azert,mert en maskepp tudok dolgokat mint te,attol meg nem kell lepontozni! Dedo2016
Az, hogy van 6 tüsződ, az nem jelenti azt, hogy mind a 6 domináns. Megtermékenyülni csak a dominánsnak van esélye.
Persze az anyukád ikressége miatt nagyobb az esélyed, de nagyon messze van a 100%-tól:)
Nekem és a férjem családjában sem voltak ikrek (ameddig vissza tudtuk vezetni). Nekünk hármas ikreink lettek természetes úton.
Egyik barátnőm is iker, az anyukájuk is iker. Mind a két lánynak 1-1 gyereke született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!