Egypetéjű ikrek lehetnek külön neműek?
Esetleg elképzelhető valamilyen fejlődési hiba, amikor az egyikben például tönkremegy az Y. Akkor ő lány lesz, míg a testvére fiú. Roppant ritka lehet ez az eset.
Fordítva ez nem képzelhető el - vagyis, ha lánynak indultak, akkor azok is maradnak.
#4 helyett is szégyenlem magam.
És azok helyett is, akik bambán lepontozták a jó válaszokat.
Nagyon szomorú vagyok, hogy elvileg egy fajba tartozunk.
"#4 helyett is szégyenlem magam"
Erre semmi okod. A tudásnak sok szintje van, és ahogy halad előre az ember úgy tanulja meg, hogy a valóság mindig komplexebb, mint ahogy előtte tudta, majd újabb részletekkel bővül a világképe, hogy aztán újra rájöjjön, hogy még annál is bonyorultabb a dolgok működése. Minél előbb hagyja valaki abba a tanulást, annál ritkábban lesz ilyen élménye, ami azt okozza, hogy tudásában egyre kevésbé fog kételkedni, és a véleményével nem egyző álláspontokat egyre kevésbé hajlamos megfontolni, mert meg van róla győződve, hogy a másik téved.
Igazad van... és ez sajnos nagyon is látszik itt.
Azon is, ahogy az első - hibás - válaszok azóta is 100%-on állnak. Sokan pontoztak, és KIVÉTEL NÉLKÜL mindenki így.
Azért vagyok szomorú, mert ennyire sok tájékozatlan, rosszul képzett - de azért igen aktív ember van.
És nem is csak az a bajom, hogy ezt konkrétan rosszul tudták - sokkal inkább az, hogy elképzelni se tudnak mást.
De azért a véleményük sziklaszilárd.
Kíváncsi vagyok, hogy valamelyik bocsánatot kér-e?
#9, látszik, hogy még életedben nem hallottál pl. a nemváltókról (mármint aki nem mesterségesen csinálja, hanem magától jön), vagy bármiféle problémáról, ami a nemi szervek fejlődését érintheti.
Talán még a hermafrodita szót sem ismered.
De a legszomorúbb az, hogy itt már leírtuk a jelenséget, de te
- vagy nem érted,
- vagy nem hiszed,
- vagy még elgondolkodni sem vagy hajlandó róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!