Barnas verzes es pozitiv teszt?
Figyelt kérdés
Mara nem vartam, tegnap halvany pozi lett a tesztem. Ma reggeltol fajdogal a hasam es a derekam is mintha megjonne es par oraja barnas veres pecsetelesem volt. Azota is faj a hasam biztosan mensi lesz vagy megmaradhat a baba? A dokihoz csak holnap tudok menni akkor is csak akkor ha erosodik a verzes azt mondta meg barmi lehet. Olvastam jot is rosszat is de igazabol lehet ezt a babat is elviszitem😔 Tavaly nyaron is elveteltem ott 5 hetesen azota nem jott, tegnap nem hittem a szememnek olyan boldog voltam es mar most elveszitem megint?!😔
Volt esetleg valaki igy es megmaradt a babaja?
2016. ápr. 5. 14:43
21/21 anonim válasza:
Szia. Tudom nagyon régi a kérdés. De mi lett veled kedves kérdező? Lett baba végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!