Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet pozitív? A többi lent.

Lehet pozitív? A többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok,

1 nappal vagyok a nemvárt előtt, fél éve próbálkozunk, sajnos eddig eredménytelenül. :(

Viszont most feszülnek a melleim, nagyon fáradt vagyok, és néha émelygek.

5 nappal mensi előtt teszteltem két nap egymás után, mindkettő negatív lett.

Szerintetek ebből még most két csík? :)

Előre is köszi!

2016. ápr. 4. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
50% az esély rá. Ha késik, utána tesztelj pár nap múlva.
2016. ápr. 4. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőre túl korán teszteltél.

Ha a mostani tüneteidet baba okozza, akkor már a holnap reggeli teszt biztosan mutatja. Holnap tesztelj reggeli első pisiből.

2016. ápr. 4. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni, de ha terhes lennél nem nagyon lenne semmi tüneted, így én inkább pms-re gyanakodnék, holnap kell megjönnie, valószínűleg azt érzed. Bár tudok olyanról, akinek a mensi előtti tünetei megvoltak és utána nem jött meg és terhes volt. A tesztet értelmetlen volt megcsinálni, olyan korán nem mutatja ki.
2016. ápr. 4. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt két három nappal már ugyanígy voltak jeleim! Mellem, hőhullámok, telítettség érzés es émelygés is. Ezt azért írom, mert van aki korán reagál van aki később. Attól függetlenül valóban nem biztos, hogy tünet, akár lehet az! Én is csak reménykedtem, hogy jól érzem es végül kiderült, hogy igen. De csak utólagosan mertem elhinni, hogy nem a szervezetem játszik velem. Sok sikert!
2016. ápr. 4. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszi a bíztatást! :)

Még reménykedem, hogy pozitív lesz, nagyon szeretnénk már! :)

2016. ápr. 4. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!