Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnas verzes es pozitiv teszt?

Barnas verzes es pozitiv teszt?

Figyelt kérdés

Mara nem vartam, tegnap halvany pozi lett a tesztem. Ma reggeltol fajdogal a hasam es a derekam is mintha megjonne es par oraja barnas veres pecsetelesem volt. Azota is faj a hasam biztosan mensi lesz vagy megmaradhat a baba? A dokihoz csak holnap tudok menni akkor is csak akkor ha erosodik a verzes azt mondta meg barmi lehet. Olvastam jot is rosszat is de igazabol lehet ezt a babat is elviszitem😔 Tavaly nyaron is elveteltem ott 5 hetesen azota nem jott, tegnap nem hittem a szememnek olyan boldog voltam es mar most elveszitem megint?!😔

Volt esetleg valaki igy es megmaradt a babaja?

2016. ápr. 5. 14:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltetlen megy el a baba .. En is vereztem 15hetesen a semmibol .. Nem tudta a doki sem hogy honnan jott.. Sokan vereznek meg az elejen a terhessegnek, nem te lennel au elso! Es az hpgy erosebb lett s csik az meg jo jel! Tesztelj holnap reggel is es meglatod ha erosodik akkor biztosra veszem hogy nincs mitol felned.. Mutasd meg a teszteket ha gondolod
2016. ápr. 6. 21:21
 12/21 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy kedves utolso! Koszonom a biztatast olyan jol esik! Sajnos a ma reggeli tesztem nem erosodott kb ugyan olyan mint tegnap igy biztos nincs baba😔

Nem tudom ilyenkor mennyi ido alatt lesz negativ. Akkor jott meg vegul is mikor kellett volna nem kesett a mensim. Tegnap egesznap vereztem sokat ma reggelre kicsit enyhult most alig verzek. De a teszt meg jelezz de nem erosebb. Amugy azt hittem ilyen korai vetelesnel vagy kemiai terhessegnel mar kiurul 1-2 nap alatt de lehet nekem kell meg ket nap. Sajnos mar nem remenykedem😔

2016. ápr. 7. 06:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a hcg 2 naponta duplazodik.. A hcg hamar kimegy a szervezetbol korai vetelesnel, legalabbis a vizeletben ez jol latszodik mar par nap alatt.. Vard ki hogy elmuljon a verzes es csinalj akkor egy tesztet es akkor mar biztosan latszani fog hogy megmaradt-e a baba
2016. ápr. 7. 07:04
 14/21 A kérdező kommentje:

Oke! Varok mast ugysem tehetek😊

Koszonom a biztatast megegyszer!😊

Szep napot neked!

2016. ápr. 7. 07:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Drukkolok! :)
2016. ápr. 7. 07:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy allsz a verzessel?
2016. ápr. 8. 14:04
 17/21 A kérdező kommentje:
Szia! Kepzeld most voltam orvosnal es latszik a petezsak, vastag a nyalkahartya elvileg minden oke! Most vagyok 4 hetes. 20.-an megyek vissza meglatjuk mi lesz. A verzes ma mar kevesebb de ugyanolyan mint a mensi. Nem tudja egyenlore mitol lehet a verzes. A tesztem is halvany pozi csak mar 5 napja es a reggeli hom is alacsony. Ez egy csoda! Semmi jora nem szamitottam el is sirtam magam. Persze mondta barmi lehet de remelejuk fejlodni fog es minden rendben lesz! 😊
2016. ápr. 8. 14:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Latod en mondtam :) minden rendben lesz meglatod ! Szoritok tovabbra is :)
2016. ápr. 8. 16:03
 19/21 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy! Ez olyan hihetetlen! Tenyleg! Mindennek ellent mondok..alacsony ho..verzes eros...halvany pozi tesztek.. Ez egy csoda!😊

Persze varjuk ki a veget! De ez mar igy is egy csoda nekem😊

Koszonom, hogy szoritasz ertem..ertunk!😀

2016. ápr. 8. 17:22
 20/21 anonim válasza:
Szia!Azóta mi történt veletdk?Nemdm van 3 pozitív tesztem,mellette meg 15 napja barnás vérzés van.
2016. máj. 17. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!