Barnas verzes es pozitiv teszt?
Mara nem vartam, tegnap halvany pozi lett a tesztem. Ma reggeltol fajdogal a hasam es a derekam is mintha megjonne es par oraja barnas veres pecsetelesem volt. Azota is faj a hasam biztosan mensi lesz vagy megmaradhat a baba? A dokihoz csak holnap tudok menni akkor is csak akkor ha erosodik a verzes azt mondta meg barmi lehet. Olvastam jot is rosszat is de igazabol lehet ezt a babat is elviszitem😔 Tavaly nyaron is elveteltem ott 5 hetesen azota nem jott, tegnap nem hittem a szememnek olyan boldog voltam es mar most elveszitem megint?!😔
Volt esetleg valaki igy es megmaradt a babaja?

De aranyos vagy kedves utolso! Koszonom a biztatast olyan jol esik! Sajnos a ma reggeli tesztem nem erosodott kb ugyan olyan mint tegnap igy biztos nincs baba😔
Nem tudom ilyenkor mennyi ido alatt lesz negativ. Akkor jott meg vegul is mikor kellett volna nem kesett a mensim. Tegnap egesznap vereztem sokat ma reggelre kicsit enyhult most alig verzek. De a teszt meg jelezz de nem erosebb. Amugy azt hittem ilyen korai vetelesnel vagy kemiai terhessegnel mar kiurul 1-2 nap alatt de lehet nekem kell meg ket nap. Sajnos mar nem remenykedem😔

Oke! Varok mast ugysem tehetek😊
Koszonom a biztatast megegyszer!😊
Szep napot neked!

De aranyos vagy! Ez olyan hihetetlen! Tenyleg! Mindennek ellent mondok..alacsony ho..verzes eros...halvany pozi tesztek.. Ez egy csoda!😊
Persze varjuk ki a veget! De ez mar igy is egy csoda nekem😊
Koszonom, hogy szoritasz ertem..ertunk!😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!