Vannak itt olyanok akik túlsúllyal estek teherbe?
Nem lehet terhesen, 106tal mentem szülni. Most 93 vagyok. Már belevágtam a "nagy fogyásba".
-ne attól félj, hogy más mit mond, hanem attól, hogy beteg leszel! Tarts mértékletességet a terhesség alatt és utána leadni mindent!!
Biztosan adnék magamnak fél-1 évet, hogy még leadjak belőle egy csomót. Ha csak az akaraterő hiányzott, de amúgy van időd és lehetőséged pl. futni, akkor fuss!:)
A túlsúlyra jellemzően egyébként nem híznak rá már sokat terhesség alatt, de szerintem felesleges tönkretenned a térdeidet és a bőrödet még jobban. Diétából a cukrosoknak valót tarthatod, de az nem fogyókúra, csak diéta. Vagyis a zabálástól óv, normálisan eszel.
Az orvos és a védőnő normális esetben nem azért "néz le" a túlsúly miatt, mert szemetek, hanem mert aggódnak. Az elhízás elsősorban nem esztétikai probléma, akkor sem, ha a Glamour ezt sugallja, sokkal inkább eü gond.
Ha 90kg val futni kezd, a térdének annyi. Ilyesmivel kezdj:
így biztosan nem vállalnék 2. babát. a terhesség alapból is nagyon megterhelő a szervezetnek, nemhogy még 25 kg plusz súllyal. ch diéta+mozgás, minimum 15 kg-t le kéne adnod.
hány cm vagy?
Én is túlsúllyal kezdtem, de nem ennyivel...168 cm vagyok, 70 kg...63 kg-osan vagyok jól általában, de ez így alakult, így lettem terhes...15 hetes vagyok és szerencsére még nem híztam. Viszont ha elkezdenék hízni, tartanám azt a diétát, amit a cukros anyukáknak szoktak javasolni...sőt, lehet hogy kell is majd, nem vagyok benne biztos, hogy jó lesz a terheléses cukrom...
Szóval szerintem próbálj előbb egy egészséges diétát tartani, olyasmit, amit orvosok javasolnak...közben pedig próbálkozhattok szerintem, aztán ha sikerül a baba, tartsd továbbra is a diétát...akkor még fogyhatsz is, a baba viszont megkapja azt, ami kell neki...
*magán véleméynem az, hogy ha szülés óta eltelt 3 év, és nem tudtál visszafogyni, nem tudtál diétát tartani, akkor az terhesen sem fog menni...vigyáznod kell nagyon...
160 cm magas vagyok, 75 kg-al lettem terhes a kisfiammal anno, 80 kg-al mentem szülni, 73 kg voltam közvetlenül szülés után, szóval én még fogytam is a terhességem alatt.
Szerencsére (bár nem túl szerencsés körülmények között) terhesség után lefogytam 60 kg körüli súlyra és azt tartom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!