Van Valaki aki túlsúllyal esett teherbe? Mennyivel, és hogy meddig próbálkoztak amíg sikerült?
Én 120 kg körül voltam amikor terhes lettem,és első védekezés nélküli alkalommal sikerült.Kb.két hét múlva megszületik a kisfiunk,hacsak nem akar előbb szétnézni idekint.
Sokan mondják hogy előbb le kell fogyni,aztán sikerül,de látod van ellenpélda is,nem feltétlenül azon múlik.És se vérnyomás,se cukor problémám nincs hál Istennek.
Viszont iszonyú nehéz még így plusz teherrel.
Sok sikert Neked,ne ostorozd magad hogy a súlyod az oka.
Mióta próbálkoztok?
Hát rajtam is van bőven,de már a második babát várom!
Nektek is sikerülni fog,drukkolok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nagyon sokat segített. Az elsőnek azt üzenem, hogy eddig 25 kg. fogytam, de tovább már nem megy.Akárhogy is gyötröm magam. Ez már alkati kérdés.
A második csajszinak üzenem, hogy már 5 éve nem védekezünk, de pár hónapja vagyunk rajta jobban és még mindig semmi.
Remélem összejön nekünk is.
Gratulálok a babához, és nagyon jó egészséget kívánok nektek.
Sziasztok. Én 128 kg vagyok és 9 hónapja nem sikerül a baba. És nem zabálok mielőtt valaki is elítélne. Családi vonás sajnos. De most kicsit feladtam. Most megyek akkupunktúrás kezelésre, amivel remélhetőleg siker leadni 25-30kgt és utána újra próba. DE!!!Orvosok egy része javasolja a fogyást, másik része nem. Tehát ezt mindenkinek el kell dönteni.1. válaszolónak üzenem, ha ebben a helyzetben lennél, te sem beszélnél ilyen könnyelműen. Mert vannak olyanok sajnos akik még a levegővétellel is híznak. Vannak szerencsések, akik 10 töltött káposztát esznek meg este 11 kor és egy dekát sem szednek fel! Erről ennyit. Még jó hogy nem vagyunk egyformák.Tehát ducik hajrá:))))Babás hónapot kívánok.
K
az első parasztnak üzenem,hogy a hugom 100kg-os,a férje külföldön dölgozik,tehát ritkán van itthon, mégis a 3-ik!! babát várja...ez genetika, erről ennyit.
kedves kérdező, ne keseredj el, drukkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!