Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van Valaki aki túlsúllyal...

Van Valaki aki túlsúllyal esett teherbe? Mennyivel, és hogy meddig próbálkoztak amíg sikerült?

Figyelt kérdés
Én 95 kg vagyok, és nem nagyon akar összejönni a babó.
2010. aug. 14. 17:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem lenne egyszerűbb lefogyni mint spekulálni?
2010. aug. 14. 17:31
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Én 120 kg körül voltam amikor terhes lettem,és első védekezés nélküli alkalommal sikerült.Kb.két hét múlva megszületik a kisfiunk,hacsak nem akar előbb szétnézni idekint.

Sokan mondják hogy előbb le kell fogyni,aztán sikerül,de látod van ellenpélda is,nem feltétlenül azon múlik.És se vérnyomás,se cukor problémám nincs hál Istennek.

Viszont iszonyú nehéz még így plusz teherrel.

Sok sikert Neked,ne ostorozd magad hogy a súlyod az oka.

Mióta próbálkoztok?

2010. aug. 14. 17:33
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Én inkább az első válaszadó hozzászólására reagálnék. Sajnos nem mindenkinek sikerül lefogyni, pedig hidd el, nagyon szeretnék én is. Pedig nem eszem magam halálra, egyszerűen nálam pl alkati kérdés. Én is 95 vagyok, még a teherbeesés sajnos nem sikerült, de olvastam már ellenpéldát, hogy nem biztos, hogy a túlsúly miatt. Remélem kedves Kérdező, Neked is minél hamarabb sikerül, és még rajtunk kivül nagyon-nagyon sok lánynak, asszonynak, aki kicsit, vagy netán nagyon duci :-)
2010. aug. 14. 18:57
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

Hát rajtam is van bőven,de már a második babát várom!

Nektek is sikerülni fog,drukkolok!

2010. aug. 14. 19:31
 5/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nagyon sokat segített. Az elsőnek azt üzenem, hogy eddig 25 kg. fogytam, de tovább már nem megy.Akárhogy is gyötröm magam. Ez már alkati kérdés.

A második csajszinak üzenem, hogy már 5 éve nem védekezünk, de pár hónapja vagyunk rajta jobban és még mindig semmi.

Remélem összejön nekünk is.

Gratulálok a babához, és nagyon jó egészséget kívánok nektek.

2010. aug. 14. 21:00
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

Sziasztok. Én 128 kg vagyok és 9 hónapja nem sikerül a baba. És nem zabálok mielőtt valaki is elítélne. Családi vonás sajnos. De most kicsit feladtam. Most megyek akkupunktúrás kezelésre, amivel remélhetőleg siker leadni 25-30kgt és utána újra próba. DE!!!Orvosok egy része javasolja a fogyást, másik része nem. Tehát ezt mindenkinek el kell dönteni.1. válaszolónak üzenem, ha ebben a helyzetben lennél, te sem beszélnél ilyen könnyelműen. Mert vannak olyanok sajnos akik még a levegővétellel is híznak. Vannak szerencsések, akik 10 töltött káposztát esznek meg este 11 kor és egy dekát sem szednek fel! Erről ennyit. Még jó hogy nem vagyunk egyformák.Tehát ducik hajrá:))))Babás hónapot kívánok.

K

2010. aug. 14. 21:25
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Szia. Én 120 kilóra fogyva estem teherbe a második hónapban, amikor próbálkoztunk. Én többször hallottam könnyű teherbeesést kövérektől, mint hosszú próbálkozásos sztorikat.. Ettől függetlenül talán csináltathatnál egy kivizsgálást, mert az kétségtelen, hogy a túlsúlyosoknak többször van hormongondjuk, ami nagyban befolyásolhatja a teherbeesést.
2010. aug. 14. 21:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Sajnos a teherbe esésnek más okai is lehetnek.Voltatok már kivizsgláson?HSG, inzulin rezisztancia, sperma vizsgálat és még sorolhatnám.
2010. aug. 14. 21:56
 9/14 anonim ***** válasza:
36%

az első parasztnak üzenem,hogy a hugom 100kg-os,a férje külföldön dölgozik,tehát ritkán van itthon, mégis a 3-ik!! babát várja...ez genetika, erről ennyit.

kedves kérdező, ne keseredj el, drukkolok!!

2010. aug. 15. 09:12
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
K. vagyok. Én voltam m indenféle vizsgálaton. Hormon meg hasonlók. És minden rendben van. Most már csak várnom kell:))) Doki szerint ne görcsöljek. Mikor ezt kimondja áll a hátamon a szőr. Hogy lehet valamire nem görcsölni, mikor már nagyon akarod? De függetlenül ettől holnap indul a fogyókúrám, és most 2 hónapig pihenő. Aztán hátha sikerül. Kedves kérdező, és többiek, remélem minél hamarabb sikerül a baby:)))drukk mindenkinek.
2010. aug. 15. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!