Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik sokat próbálkoztak a...

Akik sokat próbálkoztak a baba összehozásával, mivel sikerült végül teherbeesni? Valamiféle készítményekkel?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
két babám van mindkettőt lh teszttel hoztuk össze, az elsőnél fél év után kezdtem használni, azonnal összejött, ammásodiknál már rögtön azzal estünk neki és naponta szexeltünk, és össze is jött az első hónapban!
2010. ápr. 9. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

7 év felesleges hormonok, teák stb.. és, még mesélhetnék!

2008. májusban laparoszkópos műtét! "6. orvos"

Júniusban pozitív tesz!

Most 1 éves a babám!

Csak a sok évet és a hormonokat sajnálom, amit beszedettek velem és nem is hormon bajom volt!!

2010. ápr. 9. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekünk 3 év után jött össze úgy, hogy eldöntöttük, most vége. Nincs több orvos, nincs több "csodaszer" semmi, majd egyszer újra belevágunk. Ezt novemberben elhatároztuk, decemberben terhes lettem.

Sok sikert Neked is!

2010. ápr. 9. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi egy év próbálkozás és két orvos után felkerestünk egy harmadik dokit. Nagyon rendesnek tűnt, szimptaikus volt. Megvizsgált, kaptam peteérést serkentőt, és drukkolt nekünk :) Ettől sajnos nem estem teherbe. Ezt két hónapban szedtem, majd utána (mivel a ciklus második felében folyton vérezgettem) adott ságtasthormont. Attól nagyon vérezni kezdtem, akkor felhívtam, 5 percc múlva hívott, hogy intézett műtőt holnaputánra, küretem lesz :( Nagyon nem akartam, de rá egy hónapra, terhes lettem :D Úgy tűnik , ez kellett :)
2010. ápr. 9. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Két évig próbálkoztunk! Nem is mesélem el,hogy mennyi mindennel...

Végül két dolog történt akkor amikor terhes lettem. Az egyik,hogy teljesen feladtam, már nem reménykedtem semmiben,a másik,hogy a férjem unszolására elmentünk egy biorezonanciás vizsgálatra,kezelésre. (ez a ciklusom végén volt már). ...és rá egy hétre pozitív lett a teszt. Tehát valószínű,hogy a beágyazódással voltak "csak" gondok. ...vagy ez volt az a pillanat,amikor a babánk úgy érezte,hogy itt az idő,hogy eljöjjön hozzánk.

De azóta is csodájára járok ennek a kezelésnek,vizsgálatnak. (amúgy felírtak egy halom terméket,amit szednem kellett volna,hogy segítse a teherbe esést,de már nem volt rá szükség)

2010. ápr. 9. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!5 évig vártunk babára!Természetgyógyász,műtétek,hormon injekciók...!A titok:4 és fél év után eluntuk az állandó görcsölést!!!!És csak szerettük egymást!:)))Pl. abban a hónapban,amikor terhes lettem, csak 2x voltunk együtt,menses előtt 2 és 4 nappal!Ennyit a számolásról,meg a félidőről:)))!Üdv:26 hetes kismama
2010. ápr. 9. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ovutesztet kezdtem egy év után használni és a pozi ovus napon voltunk együtt,tehát a trepedés napján már nem.Popsi alá kispárna:)
2010. ápr. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!