Lehet még baba, vagy tuti nem?
Szombaton kellett volna megjönnie, de nem jött és mivel szeretnénk kisbabát reménykedni kezdtem, hogy hátha sikerült. Ma a reggeli pisiből csináltam tesztet és negatív lett! (egy 25-öset és egy 50-eset)
Még reménykedhetek???
De hol lehet érzékenyebbet venni??? Mindenhol csak ezt lehet kapni. A 25-öset (Gabriell) gyógyszertárban vettem, más nem volt, az 50-eset (ClearBlue) pedig a dm-ben, de ott is csak ez az egy fajta volt!
Az a helyzet, hogy ez az első gyógyszermentes ciklusom, és attól félek amiatt nem jön meg, mert bekavar a gyógyszer abbahagyása. Volt már, régebben, hogy abbahagytam a gyógyszert, mert nem volt kapcsolatom és akkor nem kavart be, világ életemben mindig pontosan jött meg. Szóval ezért reménykedek, hogy most nem a "bekavarásról" van szó!
teszveszen, vaterán lehet kapni 10-es érzékenységű tesztcsíkokat, kb 100Ft/db áron. Egy egész pici kis papírdarab, de megbízható, nekem már egy hete pozitívat mutatott, mikor a doki azt mondta ő kizártnak tartja a terhességet az UH alapján. Mégis baba volt, most 9 és fél hetes a pocaklakó! :)
Köszönöm szépen, meg is rendeltem! :)
Gratulálok!!!!! Remélem nekem is sikerül!!!
Nincs mit! :)
Drukkolok, majd írd meg mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!