Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van Valaki aki túlsúllyal...

Van Valaki aki túlsúllyal esett teherbe? Mennyivel, és hogy meddig próbálkoztak amíg sikerült?

Figyelt kérdés
Én 95 kg vagyok, és nem nagyon akar összejönni a babó.
2010. aug. 14. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Fiammal elsőre teherbeestem,és a 178 centimhez 93 kiló voltam,107-tel mentem szülni.

Most fél év próbálkozás után sikerült a kistesó,105 kiló vagyok! Védőnő nem szólt rá semmit!

Ja,és hogy fogyjunk le.... Hát nem egyszerű,én például jópár diétát kipróbáltam mozgással kombinálva,és max.3 kiló,ha lement hónapok alatt... Ez genetika,nálam legalábbis! És jól érzem magam a bőrömben,boldog vagyok,szép családom van,jön a 2.pici baba is,szóval panaszra nincs okom.

Kedves kérdező,fel a fejjel,ha minden rendben veletek,akkor egyszercsak bekopogtat a gólya hozzátok is,mikor nem várjátok akkor!

10 hetes pocakos

2010. aug. 15. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
24%

Ja hát igen aki itt igazat mond az paraszt. De sajnos nem én találtam ki hogy a túlsúly veszélyes és egészségtelen! Akárhogy áltatod magad hogy most tökéletesen vagy meg senkit sem zavar. Nekem aztán mindegy ki hogy néz ki, nem az vagyok aki csúfolódik de azt nekem senki ne beszélje be hogy az ilyen 100 kg-om genetikából vannak... Az emberek nagyon kis hányada nem tud lefogyni betegség miatt agy azért kövér, nem ennyien ahogy ide írtak. De én kérek elnézést, hogy megzavartam a homokba dugott fejeteket.

:(

2010. aug. 15. 12:00
 13/14 A kérdező kommentje:

Az a baj kedves utolsó, hogy tényleg könnyen beszél aki sovány. És tényleg genetika. Nekem a családba több ember is duci. Nem is kicsit. Főleg apai ágon. Tőlük örököltem a kövérséget, a pajzsmirígy alulműködést, és a 2.típusú diabéteszt. Az utóbbi elmúlt, hogy fogytam. a pajzsmirígyet kezelik.

Kedves válaszadók. Voltam orvosnál, és mindent rendben talált. Egyedül a progeszteron szintem volt egy kicsit alacsony amire premenst írt fel. A férjem majd szeptemberbe megy orvoshoz. Csak nagyon félek, hogy valami baj van, mert gyerekkorában műtötték sérvel, mert elesett. Ja, és ő sovány

2010. aug. 15. 15:56
 14/14 A kérdező kommentje:

Hoppá, félre nyomtam:)

Folytatom... Lehet sovány és nála van a baj.

Köszönöm szépen a válaszokat,

Jó baba várást, és jó egészséget kívánok.

Írjatok ha van valami:)

2010. aug. 15. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!