Aki túlsúllyal küzdött, milyen könnyen esett teherbe?
A kistesóra sokat vártunk, akkor érkezett, mikor fogytam (110 kg-ról 95-re). A terhesség végén 115 kg voltam, és ez szülés után is megmaradt.
A picit terveztük, de a korábbi 5 év és fogyás után úgy jött, mint a villám, nem törődött semmivel. A nagy még csak 9 hónapos, épp most kezdtem fogyózni, de még eredményig nem jutottam.
Pedig a mensim sem állt vissza rendesen, 3 hónapig kimaradt, utána egyszer megjött, és többet nem. :)
Jó lett volna fogyni előtte, de mivel tudom, hogy nem betegség miatt vagyok ekkora, hanem a rendszertelen és rossz étkezés miatt, így remélem a terhesség alatt tudok kicsit fogyni, vagy legalább ezt kordában tartani.
10 hónapja próbálkoztunk(ebbe volt egy vetélés, és mint a terhességből, mint a vetélésből össze kellett szednem magam), most úgy néz ki sikerült. Rajtam még az előző terhességből maradt meg pár kg. Én nem látok összefüggést!
Tesóm szintén túlsúlyos és 2 egészséges gyermeke van és mid a kettő gyorsan összejött.
A ciklusaim teljesen rendszeresek és szabályosak (28 nap). Múlt hónapban késett, de akkor azért, mert egy nappal azelőtt hogy meg kellett volna jönnie, erős stressz ért.
170cm vagyok és 75-76kg. Nem hiszem, hogy vannak hormonproblémáim, de igyekszem fogyni.
Már csak azért is, mert ha összejön a baba, nem akarok nagyon sokat hízni.
Kedves kérdező!
Sajnos nincs összefüggés, hogy ki mennyivel kezdi a terhességet súlyban!
Ismerősöm nem volt 60 kg és mégis majd 30 kgt hízott és jócskán maradt is rajta! Én 80-nal kezdtem a lányommal és most 86 vagyok és 15 kgt híztam terhesség alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!