Reménykedhetek? 2 nap múlva kéne nem megjönnie, melleim fájnak, petefészkem szúrkál, teljesen száraz vagyok semmi folyásom nincs!
Figyelt kérdés
Peteérés után 5-6 nappal barnázásom volt!! Menszesz szerű görcseim...2016. ápr. 5. 13:07
1/2 anonim válasza:
Sosem értettem ezeket a kérdéseket.. Persze, reménykedhetsz. Aztán legfeljebb megjön 2-3 nap múlva. Sőt, ha késik 1 napja, akkor se kérdezd meg, hogy lehetsz-e még terhes, ha negatívat mutat. Igen, még akár lehetnél is. Várj pár napot és csinálj egy új tesztet.
Ha 5 hetesen elmész a dokihoz és lófszt sem lát, visszahív 2 héttel későbbre, akkor se kérdezd meg, hogy reménykedhetsz-e, mert totál felesleg.
Bármikor reménykedhetsz.
Kérdezni erről meg totál felesleges.
2/2 anonim válasza:
Mi lett veled? En csak figyelobe tettem a kerdesed, mara nem vartam, tegnap ket teszt is pozitivat mutatott. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!