Talán egy icipicit még reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Előbb jött a mensim mint kellett volna és olyan vizes állaga van és hol rózsaszínes,hol barnásabb jön... Folyásom is van közben,kicsit furi,nem tudom,hogy írjam le érthetően,sosem volt még ilyen! Holnap utánra nem vártam,viszont még a 14nap sem telt el azóta,ahova a naptáram tette az ovumat! Szerintetek reménykedhetek még?2016. márc. 29. 22:22
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és egyáltalán nincs mensis hasfájásom,hanem szurkálgat lent a pocim 😐
2016. márc. 29. 22:26
3/4 anonim válasza:
Most vagy progeszteronhiány, vagy valamiérr nost hamarabb jött, vagy valami elindult az élet útján de megtorpant-sajnos, ha terhes lennél, sem jelentene jót a vérzés de valószínűleg nem vagy az, sajnálom. Reméljük a következő ciklusban.
4/4 anonim válasza:
Amikor terhes maradtam nekem is előbb jött a menzeszem durván,fájdalmasan görölve 1 hétig. Vannak ilyen esetek :) 23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!