Szerintetek reménykedhetek?
Figyelt kérdés
ziasztok! 1 hét múlva lesz a nemvárt. Ilyenkor már nagyon feszülni szokott a mellem de most semmi. Szúrkál a hasamalja és a veséim környékén is olyan fura érzés van. Nem akarom bemesélni magamnak, de lehet baba? Ezt a szúrkálást soha nem éreztem mensi előtt 1 héttel. Ha sikerült volna akkor pont beágyazódás időszaka lenne. Pont jókor időzítettünk a párommal. Szerintetek?2016. ápr. 2. 16:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem aki nagyon vágyik babára, az össze-vissza érez, és mindent "tünetnek vél".
Persze lehet hogy összejön, de a beágyazódást nem lehet érezni, más tüneted meg még nem lehet.
Reménykedni persze ér! :)
2/4 anonim válasza:
Bármitől lehet, felfázás is pl. Én nem elnem bele magan, sajnos mi nők ilyenek vagyunk, hajlamosak, h beleeljük magunkat és csalódást okozunk önmagunknak vele. Inkább ne keress tünetet es érjen pozitív csalódás!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Hát igen...igazatok lehet.
2016. ápr. 2. 17:04
4/4 anonim válasza:
igaza van a 2esnek :( en is ugy csinaltam magammal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!