Kinek kéne 8-a körül "nem" megjönnie? Vannak e valamilyen terhességre utaló jeletek?
Szia! Első vagyok. Sajnos a hőm esett, pár csepp barnás folyás. Szerintem ez már rossz jel. Neked milyen a hőd?
Görbe: [link]
Helló!
Én sajnos nem mérem, nagyon korán kelek reggelente.
Nekem elmúlt a véres folyásom, csütörtökön kéne megjönnie.
Ma muszáj voltam csinálni egy tesztet a doki miatt, mert beteg vagyok, de az úgy tűnik negatív lett... :)
Nem tudom, ha nem jön meg a hétvégén már érdemesebb lenne csinálni?
Köszi viszont kívánom neked is!
MAjd megírom mi lett!
Aki az első görbét küldte, hát, az nagyon bíztató. Az enyém ahhoz képest sehol sincs...
Nekem ma van a 30. napom, egyenlőre semmi folyás, csak 2 napja kevés fehér... A mellem viszont NAGYON megváltozott. Kemény, érzékeny, nehéz. Nem szokott ilyen lenni mesi előtt...
Sziasztok én voltam az első görbés de nem tudom most mi van mert teszteltem tegnap nagyon halványat így betudtam negatívnak. Ez pedig a mai.
Helló!
Nekem még ma nem jött meg, egy picit véres a folyásom, úgy mint a múlthéten.A teszt negatív.Szerintem meg fog jönni, bár nem tudom miért, de evés után hányingerem van.
Az én nevem Rita és én is 23 vagyok!
Az előző terhességemnél nekem is sok patim lett, ami addig nem volt jellemző.Nem csak az arcomon, a hátamon is, és szabályosan bajuszom lett.A hormonok dolgoznak.A vetélés után a kövi mensziig meg is maradtak nekem, csak aztán kezdtek elmúlni.Szóval lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!