Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek kéne 8-a körül "nem"...

Kinek kéne 8-a körül "nem" megjönnie? Vannak e valamilyen terhességre utaló jeletek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 12:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok. Sajnos a hőm esett, pár csepp barnás folyás. Szerintem ez már rossz jel. Neked milyen a hőd?

Görbe: [link]

2010. ápr. 6. 13:39
 12/23 A kérdező kommentje:

Helló!

Én sajnos nem mérem, nagyon korán kelek reggelente.

Nekem elmúlt a véres folyásom, csütörtökön kéne megjönnie.

Ma muszáj voltam csinálni egy tesztet a doki miatt, mert beteg vagyok, de az úgy tűnik negatív lett... :)

Nem tudom, ha nem jön meg a hétvégén már érdemesebb lenne csinálni?

2010. ápr. 6. 17:12
 13/23 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok. Szerintem ismételd meg a tesztet mindenképpen a hétvégén. Nekem is elmúlt a barnás folyás, és még semmi. Talán mégis reménykedhetek!? Csak a hőesést nem értem. Na majd meglátjuk. Drukkolok neked is!!!! Meg mindenkinek!!!
2010. ápr. 7. 08:34
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszi viszont kívánom neked is!

MAjd megírom mi lett!

2010. ápr. 7. 20:48
 15/23 anonim ***** válasza:

Aki az első görbét küldte, hát, az nagyon bíztató. Az enyém ahhoz képest sehol sincs...

[link]

Nekem ma van a 30. napom, egyenlőre semmi folyás, csak 2 napja kevés fehér... A mellem viszont NAGYON megváltozott. Kemény, érzékeny, nehéz. Nem szokott ilyen lenni mesi előtt...

2010. ápr. 8. 07:57
 16/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok én voltam az első görbés de nem tudom most mi van mert teszteltem tegnap nagyon halványat így betudtam negatívnak. Ez pedig a mai.

[link]

2010. ápr. 8. 10:40
 17/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Első vagyok. Sajnos megjött. Majd a következő remélem sikerül. De nektek drukkolok!
2010. ápr. 8. 18:10
 18/23 A kérdező kommentje:

Helló!

Nekem még ma nem jött meg, egy picit véres a folyásom, úgy mint a múlthéten.A teszt negatív.Szerintem meg fog jönni, bár nem tudom miért, de evés után hányingerem van.

2010. ápr. 8. 20:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha néven neveznénk egymást, és akkor tudnánk, hogy kivel mi van, és mik voltak a tünetei? Én Barbara vagyok, én küldtem a 3. görbét (asszem), ma reggel, fáj a mellem, semmi folyás, csak picit fehérkés, nem fáj a hasam, nem vagyok ingerült, ahogy előtte egy nappal lenni szoktam, és van egy fura dolog, amit nem hiszem hogy ehhez köthetnék, de azért rákérdezek: lehetnek pattanásaim? Úgy értem, sose szokott lenni, 23 vagyok, és most hirtelen lett jó néhány...
2010. ápr. 8. 21:01
 20/23 A kérdező kommentje:

Az én nevem Rita és én is 23 vagyok!

Az előző terhességemnél nekem is sok patim lett, ami addig nem volt jellemző.Nem csak az arcomon, a hátamon is, és szabályosan bajuszom lett.A hormonok dolgoznak.A vetélés után a kövi mensziig meg is maradtak nekem, csak aztán kezdtek elmúlni.Szóval lehetséges.

2010. ápr. 8. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!