Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi kimaradása előtt utalhat...

Mensi kimaradása előtt utalhat valamilyen tünet terhességre vagy még korai?

Figyelt kérdés
2008. máj. 4. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat: nagyon feltünően zsírosodó haj, és puffadás, már reggel ébredés után. Nekem ez volt. Aztán a menses kimaradása előtt 2-3 nappal mellfeszülés. De mindenkinél más. Én pl. nem émelyegtem, és egyszer sem hánytam.

20 hetes kismama

2008. máj. 4. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Valami biztos van, hiszen nemsemmi kémiai folyamatok zajlanak le a kismamákban, de hogy konkrétan mi, azt szerintem egyénileg tudjuk majd megtapasztalni.
2008. máj. 4. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem már a beágyazódás óta volt tünetem,csak nem tudtam,hogy az.Hihetetlen hangulatváltozás,ki sem volt kedvem mozdulni otthonról hosszú napokon keresztűl.Majd hirtelen hánytam egyszer éjjel,amikor kinyitottam a hűtő ajtót és megéreztem a saláta "szagát".Mensi kimaradása elött már émelyegtem bizonyos ételek ilatától,vagy gondolatától.A sima szendvics is nagyon büdös volt nekem.A kávé illata vagy íze is rosszulléttel töltött el.! nappal elötte csináltam tesztet,már 2 csíkos volt.Onnantól már a mellemis fájt ha hozzáértem.Persze ez mindenkinél más,van aki végig szinte tünetmentes.Ez csak a saját tapasztalatom.
2008. máj. 4. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok.4 nappal elötte csináltam a tesztet.Véletlenül félrenyomtam,bocsi!:)
2008. máj. 4. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!